Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg University
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

Working paper for the final meeting of FIWE, Brussels, Belgium, October 2005

Rathlev, J. (2006). Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark. Aalborg University: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Rathlev, Jakob. / Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark. Aalborg University : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{91a55ff09c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark",
author = "Jakob Rathlev",
note = "Working paper for the final meeting of FIWE, Brussels, Belgium, October 2005",
year = "2006",
language = "English",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Rathlev, J 2006 'Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg University.

Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark. / Rathlev, Jakob.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark

AU - Rathlev, Jakob

N1 - Working paper for the final meeting of FIWE, Brussels, Belgium, October 2005

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

BT - Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg University

Rathlev J. Formal and Informal Work in the Work-Welfare Arrangement of Denmark. Aalborg University: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.