Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal

Manuel de la Mata Benitez, Andres Santamaria Santigosa, Tia G. B. Hansen, Lucía Ruiz Ramos, Marcia L. Ruiz Cansino

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelDevelopment of self in culture
RedaktørerKristine Jensen de López, Tia G. B. Hansen
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2011
Udgave1
Sider145-168
Kapitel7
ISBN (Trykt)978-87-7112-009-7
StatusUdgivet - 2011
NavnSelf in culture in mind series
Vol/bind1
ISSN2245-1528

• selv
  • uddannelse
  • kultur
  • selvbiografisk hukommelse

de la Mata Benitez, M., Santamaria Santigosa, A., Hansen, T. G. B., Ruiz Ramos, L., & Cansino, M. L. R. (2011). Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal. I K. Jensen de López, & T. G. B. Hansen (red.), Development of self in culture (1 udg., s. 145-168). Aalborg Universitetsforlag. Self in culture in mind series, Bind. 1
de la Mata Benitez, Manuel ; Santamaria Santigosa, Andres ; Hansen, Tia G. B. ; Ruiz Ramos, Lucía ; Cansino, Marcia L. Ruiz . / Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal. Development of self in culture. red. / Kristine Jensen de López ; Tia G. B. Hansen. 1. udg. Aalborg Universitetsforlag, 2011. s. 145-168 (Self in culture in mind series, Bind 1).
@inbook{0608682e3a9a4fb98eac419167bdd86b,
title = "Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal",
keywords = "selv, uddannelse, kultur, selvbiografisk hukommelse",
author = "{de la Mata Benitez}, Manuel and {Santamaria Santigosa}, Andres and Hansen, {Tia G. B.} and {Ruiz Ramos}, Luc{\'i}a and Cansino, {Marcia L. Ruiz}",
year = "2011",
language = "English",
isbn = "978-87-7112-009-7",
series = "Self in culture in mind series",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "145--168",
editor = "{Jensen de L{\'o}pez}, Kristine and Hansen, {Tia G. B. }",
booktitle = "Development of self in culture",
edition = "1",

de la Mata Benitez, M, Santamaria Santigosa, A, Hansen, TGB, Ruiz Ramos, L & Cansino, MLR 2011, Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal. i K Jensen de López & TGB Hansen (red), Development of self in culture. 1 udg, Aalborg Universitetsforlag, Self in culture in mind series, bind 1, s. 145-168.

Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal. / de la Mata Benitez, Manuel; Santamaria Santigosa, Andres; Hansen, Tia G. B.; Ruiz Ramos, Lucía ; Cansino, Marcia L. Ruiz .

Development of self in culture. red. / Kristine Jensen de López; Tia G. B. Hansen. 1. udg. Aalborg Universitetsforlag, 2011. s. 145-168 (Self in culture in mind series, Bind 1).

TY - CHAP

A2 - Jensen de López, Kristine

A2 - Hansen, Tia G. B.

PB - Aalborg Universitetsforlag

de la Mata Benitez M, Santamaria Santigosa A, Hansen TGB, Ruiz Ramos L, Cansino MLR. Formal schooling, autobiographical memory and independent self-construal. I Jensen de López K, Hansen TGB, red., Development of self in culture. 1 udg. Aalborg Universitetsforlag. 2011. s. 145-168. (Self in culture in mind series, Bind 1).