214 Downloads (Pure)

Resumé

Visionen om en mere cirkulær økonomi kan være grundlag for både ambitiøse miljøstrategier i samfundet og stærke forretningsmodeller i virksomheder. Men selve betegnelsen ”cirkulær økonomi” er også en udfordring, fordi der risikerer at komme meget fokus på affaldshåndtering og ske en ”afpolitisering” af det problematiske i at skabe affald.
OriginalsprogDansk
Antal sider3
StatusUdgivet - 15 aug. 2017

Citer dette

@techreport{d762cb099b9942b49d11901fd23fdf9e,
title = "Forretningsmuligheder og udfordringer i cirkul{\ae}r {\o}konomi",
abstract = "Visionen om en mere cirkul{\ae}r {\o}konomi kan v{\ae}re grundlag for b{\aa}de ambiti{\o}se milj{\o}strategier i samfundet og st{\ae}rke forretningsmodeller i virksomheder. Men selve betegnelsen ”cirkul{\ae}r {\o}konomi” er ogs{\aa} en udfordring, fordi der risikerer at komme meget fokus p{\aa} affaldsh{\aa}ndtering og ske en ”afpolitisering” af det problematiske i at skabe affald.",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2017",
month = "8",
day = "15",
language = "Dansk",
type = "WorkingPaper",

}

TY - UNPB

T1 - Forretningsmuligheder og udfordringer i cirkulær økonomi

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2017/8/15

Y1 - 2017/8/15

N2 - Visionen om en mere cirkulær økonomi kan være grundlag for både ambitiøse miljøstrategier i samfundet og stærke forretningsmodeller i virksomheder. Men selve betegnelsen ”cirkulær økonomi” er også en udfordring, fordi der risikerer at komme meget fokus på affaldshåndtering og ske en ”afpolitisering” af det problematiske i at skabe affald.

AB - Visionen om en mere cirkulær økonomi kan være grundlag for både ambitiøse miljøstrategier i samfundet og stærke forretningsmodeller i virksomheder. Men selve betegnelsen ”cirkulær økonomi” er også en udfordring, fordi der risikerer at komme meget fokus på affaldshåndtering og ske en ”afpolitisering” af det problematiske i at skabe affald.

M3 - Working paper

BT - Forretningsmuligheder og udfordringer i cirkulær økonomi

ER -