Forsøg med brobygning til EUD: Midtvejsstatus

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

En evaluering af 12 projekter, som Arbejdsmarkedsstyrelsen har igangsat i samarbejde med Undervisningsministeriet. De 12 projekter har til hensigt at hjælpe unge på kontanthjælp i gang med en ordinær uddannelse. Der er tale om en midtvejsevaluering , hvorved målet med evalueringen er at give de forskellige involverede parter et overblik over, hvad der virker og ikke virker i projekterne, samt komme med anbefalinger til projekternes videre drift.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagCenter for Ungdomsforskning
Antal sider79
ISBN (Elektronisk)9788793058156
Rekvirerende organisationSTAR - Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering
StatusUdgivet - 2 jul. 2014

Emneord

  • uddannelse
  • udsatte unge
  • unge ledige
  • ungdom
  • unge

Citer dette

@book{eee5644814d44ec58c06af3e63d2b6a2,
title = "Fors{\o}g med brobygning til EUD: Midtvejsstatus",
abstract = "En evaluering af 12 projekter, som Arbejdsmarkedsstyrelsen har igangsat i samarbejde med Undervisningsministeriet. De 12 projekter har til hensigt at hj{\ae}lpe unge p{\aa} kontanthj{\ae}lp i gang med en ordin{\ae}r uddannelse. Der er tale om en midtvejsevaluering , hvorved m{\aa}let med evalueringen er at give de forskellige involverede parter et overblik over, hvad der virker og ikke virker i projekterne, samt komme med anbefalinger til projekternes videre drift.",
keywords = "uddannelse, udsatte unge, unge ledige, ungdom, unge",
author = "Noemi Katznelson and Anne G{\"o}rlich and Hansen, {Niels-Henrik M{\o}ller}",
year = "2014",
month = "7",
day = "2",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Ungdomsforskning",

}

Forsøg med brobygning til EUD : Midtvejsstatus. / Katznelson, Noemi; Görlich, Anne; Hansen, Niels-Henrik Møller.

København : Center for Ungdomsforskning, 2014. 79 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Forsøg med brobygning til EUD

T2 - Midtvejsstatus

AU - Katznelson, Noemi

AU - Görlich, Anne

AU - Hansen, Niels-Henrik Møller

PY - 2014/7/2

Y1 - 2014/7/2

N2 - En evaluering af 12 projekter, som Arbejdsmarkedsstyrelsen har igangsat i samarbejde med Undervisningsministeriet. De 12 projekter har til hensigt at hjælpe unge på kontanthjælp i gang med en ordinær uddannelse. Der er tale om en midtvejsevaluering , hvorved målet med evalueringen er at give de forskellige involverede parter et overblik over, hvad der virker og ikke virker i projekterne, samt komme med anbefalinger til projekternes videre drift.

AB - En evaluering af 12 projekter, som Arbejdsmarkedsstyrelsen har igangsat i samarbejde med Undervisningsministeriet. De 12 projekter har til hensigt at hjælpe unge på kontanthjælp i gang med en ordinær uddannelse. Der er tale om en midtvejsevaluering , hvorved målet med evalueringen er at give de forskellige involverede parter et overblik over, hvad der virker og ikke virker i projekterne, samt komme med anbefalinger til projekternes videre drift.

KW - uddannelse

KW - udsatte unge

KW - unge ledige

KW - ungdom

KW - unge

UR - https://www.cefu.dk/emner/videnskabelige-publikationer/videnskabelige-publikationer/forsoeg-med-brobygning-til-eud-midtvejsstatus.aspx

M3 - Rapport

BT - Forsøg med brobygning til EUD

PB - Center for Ungdomsforskning

CY - København

ER -

Katznelson N, Görlich A, Hansen N-HM. Forsøg med brobygning til EUD: Midtvejsstatus. København: Center for Ungdomsforskning, 2014. 79 s.