Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

NavnVCL-serien
Nummernr. 10
ISSN1399-7300

Storgaard, S., & Christensen, J. L. (2000). Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse. Aalborg: Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. VCL-serien, Nr. nr. 10
Storgaard, Stine ; Christensen, Jonna Langeland. / Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse. Aalborg : Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2000. (VCL-serien; Nr. nr. 10).
@book{efd5de70002d11dab4d5000ea68e967b,
title = "Fors{\o}g med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder p{\aa} den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse",
author = "Stine Storgaard and Christensen, {Jonna Langeland}",
year = "2000",
isbn = "8790934083",
series = "VCL-serien",
publisher = "Institut for Uddannelse, L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",
number = "nr. 10",

Storgaard, S & Christensen, JL 2000, Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse. VCL-serien, nr. nr. 10, Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, Aalborg.

Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse. / Storgaard, Stine; Christensen, Jonna Langeland.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse

AU - Storgaard, Stine

AU - Christensen, Jonna Langeland

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bog

SN - 8790934083

T3 - VCL-serien

BT - Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse

PB - Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Storgaard S, Christensen JL. Forsøg med undervisningen i projektskrivning- og arbejdsprocesmetoder på den Samfundsvidenskabelige Basisuddannelse. Aalborg: Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2000. (VCL-serien; Nr. nr. 10).