Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

• boligforvaltning
  • byggeteknik
  • bygningsplanlægning

Statens Byggeforskningsinstitut. / Forslag til undersøgelser og forskningsopgaver indenfor boligbyggeriet fremsat af "Udvalget af 1948 vedrørende boligbyggeri". København : SBI forlag, 1949. 67 s. (Studie; Nr. 2).
@book{d2e784b0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Forslag til unders{\o}gelser og forskningsopgaver indenfor boligbyggeriet fremsat af {"}Udvalget af 1948 vedr{\o}rende boligbyggeri{"}",
keywords = "samfundsplanl{\ae}gning, boligforvaltning, byggeteknik, bygningsplanl{\ae}gning",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt",
year = "1949",
publisher = "SBI forlag",

Forslag til undersøgelser og forskningsopgaver indenfor boligbyggeriet fremsat af "Udvalget af 1948 vedrørende boligbyggeri". / Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag).

København : SBI forlag, 1949. 67 s. (Studie; Nr. 2).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Forslag til undersøgelser og forskningsopgaver indenfor boligbyggeriet fremsat af "Udvalget af 1948 vedrørende boligbyggeri"

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt

PY - 1949

Y1 - 1949

KW - samfundsplanlægning

KW - boligforvaltning

KW - byggeteknik

KW - bygningsplanlægning

M3 - Bog

BT - Forslag til undersøgelser og forskningsopgaver indenfor boligbyggeriet fremsat af "Udvalget af 1948 vedrørende boligbyggeri"

PB - SBI forlag

CY - København

Statens Byggeforskningsinstitut. Forslag til undersøgelser og forskningsopgaver indenfor boligbyggeriet fremsat af "Udvalget af 1948 vedrørende boligbyggeri". København: SBI forlag, 1949. 67 s. (Studie; Nr. 2).