Fortjener De Bank? Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter

NavnWorking Paper : Institut for Erhvervsstudier
Nummernr. 1994-1
ISSN0908-9152

Christensen, J. L. (1994). Fortjener De Bank? Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Working Paper : Institut for Erhvervsstudier, Nr. nr. 1994-1
Christensen, Jesper Lindgaard. / Fortjener De Bank? Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Working Paper : Institut for Erhvervsstudier; Nr. nr. 1994-1).
@book{f03abac0002d11dab4d5000ea68e967b,
title = "Fortjener De Bank?: Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter",
author = "Christensen, {Jesper Lindgaard}",
year = "1994",
series = "Working Paper : Institut for Erhvervsstudier",
number = "nr. 1994-1",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Christensen, JL 1994, Fortjener De Bank? Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter. Working Paper : Institut for Erhvervsstudier, nr. nr. 1994-1, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Fortjener De Bank? Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter. / Christensen, Jesper Lindgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Fortjener De Bank?

T2 - Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter

AU - Christensen, Jesper Lindgaard

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bog

T3 - Working Paper : Institut for Erhvervsstudier

BT - Fortjener De Bank?

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Christensen JL. Fortjener De Bank? Om pengeinstitutternes finansiering af udviklingsaktiviteter. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Working Paper : Institut for Erhvervsstudier; Nr. nr. 1994-1).