Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer

Lene Dalsgaard, Henning Jørgensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelOrganisatorisk dannelse : Etiske perspektiver på organisatorisk læring
RedaktørerKurt Dauer Keller
Udgivelses stedAalborg Universitetsforlag
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2016
Sider81-119
ISBN (Trykt)978-87-7112-604-4
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-603-7
StatusUdgivet - 2016
NavnOrganisatorisk læring og ledelse
Vol/bind2
ISSN2446-1814

Dalsgaard, L., & Jørgensen, H. (2016). Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer. I K. Dauer Keller (red.), Organisatorisk dannelse: Etiske perspektiver på organisatorisk læring (s. 81-119). Aalborg Universitetsforlag: Aalborg Universitetsforlag. Organisatorisk læring og ledelse, Bind. 2
Dalsgaard, Lene ; Jørgensen, Henning. / Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer. Organisatorisk dannelse: Etiske perspektiver på organisatorisk læring. red. / Kurt Dauer Keller. Aalborg Universitetsforlag : Aalborg Universitetsforlag, 2016. s. 81-119 (Organisatorisk læring og ledelse, Bind 2).
@inbook{ecc68d4e3d14466e870d67b61a3f0f63,
title = "Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer",
abstract = "Moderniseringer har haft et konsekvensetisk grundlag, og det presser andre etikformer un{\o}digt h{\aa}rdt. Offentlig ansatte m{\aa} imidlertid reagere p{\aa} andet og mere end New Public Management-tiltag.",
author = "Lene Dalsgaard and Henning J{\o}rgensen",
year = "2016",
isbn = "978-87-7112-604-4",
series = "Organisatorisk l{\ae}ring og ledelse",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "81--119",
editor = "{Dauer Keller}, Kurt",
booktitle = "Organisatorisk dannelse",

Dalsgaard, L & Jørgensen, H 2016, Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer. i K Dauer Keller (red.), Organisatorisk dannelse: Etiske perspektiver på organisatorisk læring. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg Universitetsforlag, Organisatorisk læring og ledelse, bind 2, s. 81-119.

Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer. / Dalsgaard, Lene; Jørgensen, Henning.

TY - CHAP

T1 - Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer

AU - Dalsgaard, Lene

AU - Jørgensen, Henning

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Moderniseringer har haft et konsekvensetisk grundlag, og det presser andre etikformer unødigt hårdt. Offentlig ansatte må imidlertid reagere på andet og mere end New Public Management-tiltag.

AB - Moderniseringer har haft et konsekvensetisk grundlag, og det presser andre etikformer unødigt hårdt. Offentlig ansatte må imidlertid reagere på andet og mere end New Public Management-tiltag.

UR - http://aauforlag.dk/Shop/boeger/organisatorisk-dannelse-etiske-perspektiver-p.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-604-4

T3 - Organisatorisk læring og ledelse

SP - 81

EP - 119

BT - Organisatorisk dannelse

A2 - Dauer Keller, Kurt

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg Universitetsforlag

Dalsgaard L, Jørgensen H. Forvaltningsmoderniseringer og offentlig ansattes etikproblemer. I Dauer Keller K, red., Organisatorisk dannelse: Etiske perspektiver på organisatorisk læring. Aalborg Universitetsforlag: Aalborg Universitetsforlag. 2016. s. 81-119. (Organisatorisk læring og ledelse, Bind 2).