Fotofilm om musikterapi, demens og ældreomsorg

Helle Ansholm (Producent), Charlotte Lindvang (Udvikler), Hanne Mette Ochsner Ridder (Udvikler), Julie Kolbe Krøier (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Musikterapi giver rigtig god mening, når vi ikke længere kan udtrykke os med ord. Det kan fx være mennesker, som har demens. Med svær demens, er der måske meget få ord tilbage, eller ordene giver slet ikke mening. Men der er mange, som har intakt musikalitet. Når musikken spiller eller vi synger, kan musikken give den ro, som mange har brug for. Musikken kan blive brugt i kommunikation. Den kan blive brugt til at dele oplevelser og fremme erindringer og dele de oplevelser med andre og dermed skabe samvær; ikke nødvendigvis med ord.
OriginalsprogDansk
Publikationsdatojan. 2016
StatusUdgivet - jan. 2016

Citer dette

Ansholm, H. (Producent), Lindvang, C. (Udvikler), Ridder, H. M. O. (Udvikler), & Krøier, J. K. (Udøver). (2016). Fotofilm om musikterapi, demens og ældreomsorg. Lyd og/eller billed produktion (digital), Hentet fra https://www.youtube.com/watch?v=BIkfIRsQtQI
Ansholm, Helle (Producent) ; Lindvang, Charlotte (Udvikler) ; Ridder, Hanne Mette Ochsner (Udvikler) ; Krøier, Julie Kolbe (Udøver). / Fotofilm om musikterapi, demens og ældreomsorg. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{7b149969655d47a991d90878133a52c4,
title = "Fotofilm om musikterapi, demens og {\ae}ldreomsorg",
abstract = "Musikterapi giver rigtig god mening, n{\aa}r vi ikke l{\ae}ngere kan udtrykke os med ord. Det kan fx v{\ae}re mennesker, som har demens. Med sv{\ae}r demens, er der m{\aa}ske meget f{\aa} ord tilbage, eller ordene giver slet ikke mening. Men der er mange, som har intakt musikalitet. N{\aa}r musikken spiller eller vi synger, kan musikken give den ro, som mange har brug for. Musikken kan blive brugt i kommunikation. Den kan blive brugt til at dele oplevelser og fremme erindringer og dele de oplevelser med andre og dermed skabe samv{\ae}r; ikke n{\o}dvendigvis med ord.",
author = "Helle Ansholm and Charlotte Lindvang and Ridder, {Hanne Mette Ochsner} and Kr{\o}ier, {Julie Kolbe}",
year = "2016",
month = "1",
language = "Dansk",

}

Ansholm, H, Lindvang, C, Ridder, HMO & Krøier, JK, Fotofilm om musikterapi, demens og ældreomsorg, 2016, Lyd og/eller billed produktion (digital).
Fotofilm om musikterapi, demens og ældreomsorg. Ansholm, Helle (Producent); Lindvang, Charlotte (Udvikler); Ridder, Hanne Mette Ochsner (Udvikler); Krøier, Julie Kolbe (Udøver). 2016.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Fotofilm om musikterapi, demens og ældreomsorg

A2 - Ansholm, Helle

A2 - Lindvang, Charlotte

A2 - Ridder, Hanne Mette Ochsner

A2 - Krøier, Julie Kolbe

PY - 2016/1

Y1 - 2016/1

N2 - Musikterapi giver rigtig god mening, når vi ikke længere kan udtrykke os med ord. Det kan fx være mennesker, som har demens. Med svær demens, er der måske meget få ord tilbage, eller ordene giver slet ikke mening. Men der er mange, som har intakt musikalitet. Når musikken spiller eller vi synger, kan musikken give den ro, som mange har brug for. Musikken kan blive brugt i kommunikation. Den kan blive brugt til at dele oplevelser og fremme erindringer og dele de oplevelser med andre og dermed skabe samvær; ikke nødvendigvis med ord.

AB - Musikterapi giver rigtig god mening, når vi ikke længere kan udtrykke os med ord. Det kan fx være mennesker, som har demens. Med svær demens, er der måske meget få ord tilbage, eller ordene giver slet ikke mening. Men der er mange, som har intakt musikalitet. Når musikken spiller eller vi synger, kan musikken give den ro, som mange har brug for. Musikken kan blive brugt i kommunikation. Den kan blive brugt til at dele oplevelser og fremme erindringer og dele de oplevelser med andre og dermed skabe samvær; ikke nødvendigvis med ord.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

ER -