Fra pres til ressource: pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø

Annette Bilfeldt, Michael Søgaard Jørgensen, Marianne Mahler

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

11896 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet. Institut for Læring og Filosofi
Vol/bind27
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-91543-89-0
ISBN (Elektronisk)978-87-91543-90-6
Rekvirerende organisationKøbenhavns Kommune
StatusUdgivet - 2012

Bilfeldt, A., Jørgensen, M. S., & Mahler, M. (2012). Fra pres til ressource: pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø. (1 udg.) Aalborg: Aalborg Universitet. Institut for Læring og Filosofi.
Bilfeldt, Annette ; Jørgensen, Michael Søgaard ; Mahler, Marianne. / Fra pres til ressource : pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø. 1 udg. Aalborg : Aalborg Universitet. Institut for Læring og Filosofi, 2012. 48 s.
@book{96f9bcf4204d4be0978c4e6a12eb513f,
title = "Fra pres til ressource: p{\aa}r{\o}rendesamarbejde og psykisk arbejdsmilj{\o}",
abstract = "Et aktionsforskningsprojekt p{\aa} tre plejeboligcentre i K{\o}benhavns Kommune: Deborah Centret, Rosenborgcentret og Plejecentret K{\ae}rbo",
author = "Annette Bilfeldt and J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard} and Marianne Mahler",
year = "2012",
isbn = "978-87-91543-89-0",
volume = "27",
publisher = "Aalborg Universitet. Institut for L{\ae}ring og Filosofi",
edition = "1",

Bilfeldt, A, Jørgensen, MS & Mahler, M 2012, Fra pres til ressource: pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø. bind 27, 1 udg, Aalborg Universitet. Institut for Læring og Filosofi, Aalborg.

Fra pres til ressource : pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø. / Bilfeldt, Annette; Jørgensen, Michael Søgaard; Mahler, Marianne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fra pres til ressource

T2 - pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø

AU - Bilfeldt, Annette

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

AU - Mahler, Marianne

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Et aktionsforskningsprojekt på tre plejeboligcentre i Københavns Kommune: Deborah Centret, Rosenborgcentret og Plejecentret Kærbo

AB - Et aktionsforskningsprojekt på tre plejeboligcentre i Københavns Kommune: Deborah Centret, Rosenborgcentret og Plejecentret Kærbo

M3 - Rapport

SN - 978-87-91543-89-0

VL - 27

BT - Fra pres til ressource

PB - Aalborg Universitet. Institut for Læring og Filosofi

CY - Aalborg

Bilfeldt A, Jørgensen MS, Mahler M. Fra pres til ressource: pårørendesamarbejde og psykisk arbejdsmiljø. 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitet. Institut for Læring og Filosofi, 2012. 48 s.