Fra problemer til mirakler: unges forandrings- og læreprocesser i Skive Kommune

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Uddannelsessystemet rummer i dag en stor del af de sårbare og udsatte unge, der tidligere havde ufaglærte jobs eller var på kontanthjælp. Det skaber udfordringer i forhold til den politiske målsætning om, at 95 procent af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse.
Disse udfordringer har været omdrejningspunktet i Skive Kommunes projekt ’Fra problemer til mirakler’, hvor man har søgt at styrke sårbare unges selvtillid, motivation for og deltagelse i en kompetencegivende uddannelse og dermed holde dem ude af kontanthjælpssystemet.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagCenter for Ungdomsforskning
Udgave1
Antal sider53
Rekvirerende organisationSkive Kommune
StatusUdgivet - 27 maj 2014

Emneord

  • arbejde
  • Skive
  • læringsprocesser
  • kontanthjælp
  • forandringsprocesser

Citer dette

Görlich, A., Katznelson, N., & Stentoft, M. (2014). Fra problemer til mirakler: unges forandrings- og læreprocesser i Skive Kommune. (1 udg.) København: Center for Ungdomsforskning.
Görlich, Anne ; Katznelson, Noemi ; Stentoft, Mette. / Fra problemer til mirakler : unges forandrings- og læreprocesser i Skive Kommune. 1 udg. København : Center for Ungdomsforskning, 2014. 53 s.
@book{142d0da3ae8b4d3fb3a472050e493aa2,
title = "Fra problemer til mirakler: unges forandrings- og l{\ae}reprocesser i Skive Kommune",
abstract = "Uddannelsessystemet rummer i dag en stor del af de s{\aa}rbare og udsatte unge, der tidligere havde ufagl{\ae}rte jobs eller var p{\aa} kontanthj{\ae}lp. Det skaber udfordringer i forhold til den politiske m{\aa}ls{\ae}tning om, at 95 procent af en ungdoms{\aa}rgang skal gennemf{\o}re en ungdomsuddannelse.Disse udfordringer har v{\ae}ret omdrejningspunktet i Skive Kommunes projekt ’Fra problemer til mirakler’, hvor man har s{\o}gt at styrke s{\aa}rbare unges selvtillid, motivation for og deltagelse i en kompetencegivende uddannelse og dermed holde dem ude af kontanthj{\ae}lpssystemet.",
keywords = "arbejde, Skive, l{\ae}ringsprocesser, kontanthj{\ae}lp, forandringsprocesser",
author = "Anne G{\"o}rlich and Noemi Katznelson and Mette Stentoft",
year = "2014",
month = "5",
day = "27",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Ungdomsforskning",
edition = "1",

}

Fra problemer til mirakler : unges forandrings- og læreprocesser i Skive Kommune. / Görlich, Anne; Katznelson, Noemi; Stentoft, Mette.

1 udg. København : Center for Ungdomsforskning, 2014. 53 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fra problemer til mirakler

T2 - unges forandrings- og læreprocesser i Skive Kommune

AU - Görlich, Anne

AU - Katznelson, Noemi

AU - Stentoft, Mette

PY - 2014/5/27

Y1 - 2014/5/27

N2 - Uddannelsessystemet rummer i dag en stor del af de sårbare og udsatte unge, der tidligere havde ufaglærte jobs eller var på kontanthjælp. Det skaber udfordringer i forhold til den politiske målsætning om, at 95 procent af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse.Disse udfordringer har været omdrejningspunktet i Skive Kommunes projekt ’Fra problemer til mirakler’, hvor man har søgt at styrke sårbare unges selvtillid, motivation for og deltagelse i en kompetencegivende uddannelse og dermed holde dem ude af kontanthjælpssystemet.

AB - Uddannelsessystemet rummer i dag en stor del af de sårbare og udsatte unge, der tidligere havde ufaglærte jobs eller var på kontanthjælp. Det skaber udfordringer i forhold til den politiske målsætning om, at 95 procent af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse.Disse udfordringer har været omdrejningspunktet i Skive Kommunes projekt ’Fra problemer til mirakler’, hvor man har søgt at styrke sårbare unges selvtillid, motivation for og deltagelse i en kompetencegivende uddannelse og dermed holde dem ude af kontanthjælpssystemet.

KW - arbejde

KW - Skive

KW - læringsprocesser

KW - kontanthjælp

KW - forandringsprocesser

UR - https://www.cefu.dk/emner/videnskabelige-publikationer/videnskabelige-publikationer/fra-problemer-til-mirakler-unges-forandrings-og-laereprocesser-i-skive-kommune.aspx

M3 - Rapport

BT - Fra problemer til mirakler

PB - Center for Ungdomsforskning

CY - København

ER -

Görlich A, Katznelson N, Stentoft M. Fra problemer til mirakler: unges forandrings- og læreprocesser i Skive Kommune. 1 udg. København: Center for Ungdomsforskning, 2014. 53 s.