Fra simpel servering til fingrene i farsen.

Dorte Ruge, Pernille Malberg Dyg, Mette Vang Mikkelsen, Helene Christine Reinbach, Bent Egberg Mikkelsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

AvisAltinget.dk
StatusUdgivet - 19 nov. 2013

• skolehaver
  • Sapere metode
  • mad i skolen
  • køkkenhaver
  • madddannelse
  • smagsdannelse

Ruge, D., Dyg, P. M., Mikkelsen, M. V., Reinbach, H. C., & Mikkelsen, B. E. (2013). Fra simpel servering til fingrene i farsen. Altinget.dk.
Ruge, Dorte ; Dyg, Pernille Malberg ; Mikkelsen, Mette Vang ; Reinbach, Helene Christine ; Mikkelsen, Bent Egberg. / Fra simpel servering til fingrene i farsen. I: Altinget.dk. 2013.
@article{94807d91679f463083ef1095eb4a1fef,
title = "Fra simpel servering til fingrene i farsen.",
abstract = "DEBAT: Ny forskning peger i retning af, at skolem{\aa}ltider er en kilde til l{\ae}ring. Det mener en forskningsgruppe, der argumenterer for en helhedsorienteret tilgang, der fremmer b{\aa}de sund mad og l{\ae}ring i skolen.",
keywords = "skolehaver, Sapere metode, mad i skolen, k{\o}kkenhaver, madddannelse, smagsdannelse, Food Literacy , school gardening, outdoor cooking, accompanying measures, School Fruit Scheme, SFS, Farm2School link, school gardens",
author = "Dorte Ruge and Dyg, {Pernille Malberg} and Mikkelsen, {Mette Vang} and Reinbach, {Helene Christine} and Mikkelsen, {Bent Egberg}",
year = "2013",
month = "11",
day = "19",
journal = "Altinget.dk",

Ruge, D, Dyg, PM, Mikkelsen, MV, Reinbach, HC & Mikkelsen, BE 2013, 'Fra simpel servering til fingrene i farsen.' Altinget.dk.

Fra simpel servering til fingrene i farsen. / Ruge, Dorte; Dyg, Pernille Malberg; Mikkelsen, Mette Vang; Reinbach, Helene Christine; Mikkelsen, Bent Egberg.

I: Altinget.dk, 19.11.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Fra simpel servering til fingrene i farsen.

AU - Ruge, Dorte

AU - Dyg, Pernille Malberg

AU - Mikkelsen, Mette Vang

AU - Reinbach, Helene Christine

AU - Mikkelsen, Bent Egberg

PY - 2013/11/19

Y1 - 2013/11/19

N2 - DEBAT: Ny forskning peger i retning af, at skolemåltider er en kilde til læring. Det mener en forskningsgruppe, der argumenterer for en helhedsorienteret tilgang, der fremmer både sund mad og læring i skolen.

AB - DEBAT: Ny forskning peger i retning af, at skolemåltider er en kilde til læring. Det mener en forskningsgruppe, der argumenterer for en helhedsorienteret tilgang, der fremmer både sund mad og læring i skolen.

KW - skolehaver

KW - Sapere metode

KW - mad i skolen

KW - køkkenhaver

KW - madddannelse

KW - smagsdannelse

KW - Food Literacy

KW - school gardening

KW - outdoor cooking

KW - accompanying measures

KW - School Fruit Scheme

KW - SFS

KW - Farm2School link

KW - school gardens

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Altinget.dk

JF - Altinget.dk

Ruge D, Dyg PM, Mikkelsen MV, Reinbach HC, Mikkelsen BE. Fra simpel servering til fingrene i farsen. Altinget.dk. 2013 nov 19.