ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2017

@book{4df2df5512c244268886b3bd578d7c4a,
title = "Fra tanke til form: 20 {\aa}r med Arkitektur & Design Uddannelse",
abstract = "Der er g{\aa}et 20 {\aa}r siden Aalborg og Nordjylland i 1997 fik sin egen, unikke civilingeni{\o}ruddannelse i form af Arkitektur & Design-uddannelsen ved Aalborg Universitet. Hele forl{\o}bet er nu dokumenteret i en jubil{\ae}umsbog, der fort{\ae}ller om hvordan uddannelsen i sin tid blev etableret; hvordan undervisningen har udviklet sig; hvilken forskning der ligger bag og hvordan de f{\o}rste og de seneste studerende har oplevet at g{\aa} p{\aa} Arkitektur & Design, eller bare A&D i daglig tale. Bogen beskriver ogs{\aa} de mange bygninger, der i {\aa}renes l{\o}b har huset uddannelsen, og den teknisk-administrative support der skal til, for at hjulene l{\o}ber rundt. Bogen er en kalejdoskopisk blanding af interviews, collager og korte indl{\ae}g, forfattet af en lang r{\ae}kke bidragydere og med mange illustrationer. Til sidst gives et bud p{\aa} de fremtidige udfordringer for den uddannelse, der er groet fra lille og sp{\ae}d til en voksen st{\o}rrelse p{\aa} over 500 studerende, de fleste med daglig gang i den store CREATE-bygning p{\aa} havnefronten i Aalborg.",
editor = "Camilla Brunsgaard and Jensen, {Ole B.} and Eriksen, {Kaare Riise} and Lauring, {Gert Michael}",
year = "2017",
isbn = "978-87-7112-659-4",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "Open Access",

Fra tanke til form : 20 år med Arkitektur & Design Uddannelse. / Brunsgaard, Camilla (Redaktør); Jensen, Ole B. (Redaktør); Eriksen, Kaare Riise (Redaktør); Lauring, Gert Michael (Redaktør).

Open Access udg. Aalborg Universitetsforlag, 2017. 126 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiFormidling

TY - BOOK

T1 - Fra tanke til form

T2 - 20 år med Arkitektur & Design Uddannelse

A2 - Brunsgaard, Camilla

A2 - Jensen, Ole B.

A2 - Eriksen, Kaare Riise

A2 - Lauring, Gert Michael

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Der er gået 20 år siden Aalborg og Nordjylland i 1997 fik sin egen, unikke civilingeniøruddannelse i form af Arkitektur & Design-uddannelsen ved Aalborg Universitet. Hele forløbet er nu dokumenteret i en jubilæumsbog, der fortæller om hvordan uddannelsen i sin tid blev etableret; hvordan undervisningen har udviklet sig; hvilken forskning der ligger bag og hvordan de første og de seneste studerende har oplevet at gå på Arkitektur & Design, eller bare A&D i daglig tale. Bogen beskriver også de mange bygninger, der i årenes løb har huset uddannelsen, og den teknisk-administrative support der skal til, for at hjulene løber rundt. Bogen er en kalejdoskopisk blanding af interviews, collager og korte indlæg, forfattet af en lang række bidragydere og med mange illustrationer. Til sidst gives et bud på de fremtidige udfordringer for den uddannelse, der er groet fra lille og spæd til en voksen størrelse på over 500 studerende, de fleste med daglig gang i den store CREATE-bygning på havnefronten i Aalborg.

AB - Der er gået 20 år siden Aalborg og Nordjylland i 1997 fik sin egen, unikke civilingeniøruddannelse i form af Arkitektur & Design-uddannelsen ved Aalborg Universitet. Hele forløbet er nu dokumenteret i en jubilæumsbog, der fortæller om hvordan uddannelsen i sin tid blev etableret; hvordan undervisningen har udviklet sig; hvilken forskning der ligger bag og hvordan de første og de seneste studerende har oplevet at gå på Arkitektur & Design, eller bare A&D i daglig tale. Bogen beskriver også de mange bygninger, der i årenes løb har huset uddannelsen, og den teknisk-administrative support der skal til, for at hjulene løber rundt. Bogen er en kalejdoskopisk blanding af interviews, collager og korte indlæg, forfattet af en lang række bidragydere og med mange illustrationer. Til sidst gives et bud på de fremtidige udfordringer for den uddannelse, der er groet fra lille og spæd til en voksen størrelse på over 500 studerende, de fleste med daglig gang i den store CREATE-bygning på havnefronten i Aalborg.

M3 - Antologi

SN - 978-87-7112-659-4