Fraflytning er ikke en naturlov

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

AvisAltinget.dk
StatusUdgivet - 4 feb. 2015

@article{dd000872bf1a452b8ed09f65f000c8a7,
title = "Fraflytning er ikke en naturlov",
abstract = "DEBAT: Der er brug for en erkendelse af, at det ikke er en naturlov, at folk vil flytte til byerne. Forskning viser, at b{\o}rnefamilier finder tryghed og ideelle rammer for familielivet p{\aa} landet. Det skriver Helle N{\o}rgaard, seniorforsker, ph.d., Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.",
author = "Helle N{\o}rgaard",
year = "2015",
month = "2",
day = "4",
journal = "Altinget.dk",

Fraflytning er ikke en naturlov. / Nørgaard, Helle.

I: Altinget.dk, 04.02.2015.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Fraflytning er ikke en naturlov

AU - Nørgaard, Helle

PY - 2015/2/4

Y1 - 2015/2/4

N2 - DEBAT: Der er brug for en erkendelse af, at det ikke er en naturlov, at folk vil flytte til byerne. Forskning viser, at børnefamilier finder tryghed og ideelle rammer for familielivet på landet. Det skriver Helle Nørgaard, seniorforsker, ph.d., Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.

AB - DEBAT: Der er brug for en erkendelse af, at det ikke er en naturlov, at folk vil flytte til byerne. Forskning viser, at børnefamilier finder tryghed og ideelle rammer for familielivet på landet. Det skriver Helle Nørgaard, seniorforsker, ph.d., Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Altinget.dk