Fremtidens energieffektive skoler: Temahæfte om skolers energiforbrug, indeklima, dagslys og ventilation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
ISBN (Trykt)87-563-1111-7
StatusUdgivet - 2002
NavnBy og Byg Resultater
Nummer017
ISSN1600-8049

• energiforbrug
  • indeklima
  • skoler
  • ventilation
  • dagslys
  • energy consumption
  • indoor climate
  • schools
  • daylight

@book{0fca3800165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Fremtidens energieffektive skoler: Temah{\ae}fte om skolers energiforbrug, indeklima, dagslys og ventilation",
abstract = "Temah{\ae}ftet opsummerer de forel{\o}bige resultater fra By og Bygs forskning p{\aa} skoleomr{\aa}det. H{\ae}ftet best{\aa}r af 5 artikler om energiforbruget i skoler, det sunde indeklima, bedre udnyttelse af dagslyset og energieffektiv ventilation i skoler. Desuden gennemg{\aa}s krav og retningslinjer for skole- og institutionsbyggeri. H{\ae}ftet er skrevet i forbindelse med en temadag om Fremtidens energieffektive skoler, som blev afholdt af EFP-Energistyrelsens forskningsprogram i november 2001.",
keywords = "energiforbrug, indeklima, skoler, ventilation, dagslys, energy consumption, indoor climate, schools, daylight",
author = "Thomsen, {Kirsten Engelund} and Kjeld Johnsen",
year = "2002",
isbn = "87-563-1111-7",
publisher = "SBI forlag",

Fremtidens energieffektive skoler : Temahæfte om skolers energiforbrug, indeklima, dagslys og ventilation. / Thomsen, Kirsten Engelund; Johnsen, Kjeld.

Hørsholm : SBI forlag, 2002. 24 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Fremtidens energieffektive skoler

T2 - Temahæfte om skolers energiforbrug, indeklima, dagslys og ventilation

AU - Thomsen, Kirsten Engelund

AU - Johnsen, Kjeld

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Temahæftet opsummerer de foreløbige resultater fra By og Bygs forskning på skoleområdet. Hæftet består af 5 artikler om energiforbruget i skoler, det sunde indeklima, bedre udnyttelse af dagslyset og energieffektiv ventilation i skoler. Desuden gennemgås krav og retningslinjer for skole- og institutionsbyggeri. Hæftet er skrevet i forbindelse med en temadag om Fremtidens energieffektive skoler, som blev afholdt af EFP-Energistyrelsens forskningsprogram i november 2001.

AB - Temahæftet opsummerer de foreløbige resultater fra By og Bygs forskning på skoleområdet. Hæftet består af 5 artikler om energiforbruget i skoler, det sunde indeklima, bedre udnyttelse af dagslyset og energieffektiv ventilation i skoler. Desuden gennemgås krav og retningslinjer for skole- og institutionsbyggeri. Hæftet er skrevet i forbindelse med en temadag om Fremtidens energieffektive skoler, som blev afholdt af EFP-Energistyrelsens forskningsprogram i november 2001.

KW - energiforbrug

KW - indeklima