Fremtidssikring af komponentkrav: Netværk for energirenovering

Jørgen Rose, Lone Hedegaard Mortensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen og er målrettet deltagerne i
netværket for energirenovering, især byggebranchen og styrelserne samt de
politiske beslutningstagere.
Formålet med rapporten er, at analysere i hvilket omfang nye og kommende
teknologier kan være medvirkende til at nedbringe energiforbruget i eksisterende
bygninger i forbindelse med energirenovering. Udviklingen indenfor
isoleringsmaterialers varmeledningsevne, vinduer, energieffektive facadeløsninger samt bygningernes varme- og ventilationssystemer mv. medfører, at energirenovering i de kommende år frem mod 2020 vil blive bedre og bedre, og formålet med rapporten er således at vurdere, i hvilket omfang udviklingen kan være medvirkende til at understøtte energipolitiske mål.
OriginalsprogDansk
ForlagSBI forlag
Antal sider31
ISBN (Elektronisk)978-87-92739-20-9
Rekvirerende organisationEnergistyrelsen
StatusUdgivet - 1 jan. 2013
NavnSBI
Nummer03
Vol/bind2013

Emneord

  • Energibesparelse
  • komponentkrav
  • Bygningsreglement
  • Teknologi
  • Netværk
  • energirenovering

Citer dette

Rose, J., & Mortensen, L. H. (2013). Fremtidssikring af komponentkrav: Netværk for energirenovering. SBI forlag. SBI, Nr. 03, Bind. 2013
Rose, Jørgen ; Mortensen, Lone Hedegaard. / Fremtidssikring af komponentkrav : Netværk for energirenovering. SBI forlag, 2013. 31 s. (SBI; Nr. 03, Bind 2013).
@book{879c1d03a30e450fa76c0edd853ac3f7,
title = "Fremtidssikring af komponentkrav: Netv{\ae}rk for energirenovering",
abstract = "Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen og er m{\aa}lrettet deltagerne inetv{\ae}rket for energirenovering, is{\ae}r byggebranchen og styrelserne samt depolitiske beslutningstagere.Form{\aa}let med rapporten er, at analysere i hvilket omfang nye og kommendeteknologier kan v{\ae}re medvirkende til at nedbringe energiforbruget i eksisterendebygninger i forbindelse med energirenovering. Udviklingen indenforisoleringsmaterialers varmeledningsevne, vinduer, energieffektive facadel{\o}sninger samt bygningernes varme- og ventilationssystemer mv. medf{\o}rer, at energirenovering i de kommende {\aa}r frem mod 2020 vil blive bedre og bedre, og form{\aa}let med rapporten er s{\aa}ledes at vurdere, i hvilket omfang udviklingen kan v{\ae}re medvirkende til at underst{\o}tte energipolitiske m{\aa}l.",
keywords = "Energibesparelse, komponentkrav, Bygningsreglement, Teknologi, Netv{\ae}rk, energirenovering",
author = "J{\o}rgen Rose and Mortensen, {Lone Hedegaard}",
year = "2013",
month = "1",
day = "1",
language = "Dansk",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",
number = "03",

}

Rose, J & Mortensen, LH 2013, Fremtidssikring af komponentkrav: Netværk for energirenovering. SBI, nr. 03, bind 2013, SBI forlag.

Fremtidssikring af komponentkrav : Netværk for energirenovering. / Rose, Jørgen; Mortensen, Lone Hedegaard.

SBI forlag, 2013. 31 s. (SBI; Nr. 03, Bind 2013).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fremtidssikring af komponentkrav

T2 - Netværk for energirenovering

AU - Rose, Jørgen

AU - Mortensen, Lone Hedegaard

PY - 2013/1/1

Y1 - 2013/1/1

N2 - Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen og er målrettet deltagerne inetværket for energirenovering, især byggebranchen og styrelserne samt depolitiske beslutningstagere.Formålet med rapporten er, at analysere i hvilket omfang nye og kommendeteknologier kan være medvirkende til at nedbringe energiforbruget i eksisterendebygninger i forbindelse med energirenovering. Udviklingen indenforisoleringsmaterialers varmeledningsevne, vinduer, energieffektive facadeløsninger samt bygningernes varme- og ventilationssystemer mv. medfører, at energirenovering i de kommende år frem mod 2020 vil blive bedre og bedre, og formålet med rapporten er således at vurdere, i hvilket omfang udviklingen kan være medvirkende til at understøtte energipolitiske mål.

AB - Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen og er målrettet deltagerne inetværket for energirenovering, især byggebranchen og styrelserne samt depolitiske beslutningstagere.Formålet med rapporten er, at analysere i hvilket omfang nye og kommendeteknologier kan være medvirkende til at nedbringe energiforbruget i eksisterendebygninger i forbindelse med energirenovering. Udviklingen indenforisoleringsmaterialers varmeledningsevne, vinduer, energieffektive facadeløsninger samt bygningernes varme- og ventilationssystemer mv. medfører, at energirenovering i de kommende år frem mod 2020 vil blive bedre og bedre, og formålet med rapporten er således at vurdere, i hvilket omfang udviklingen kan være medvirkende til at understøtte energipolitiske mål.

KW - Energibesparelse

KW - komponentkrav

KW - Bygningsreglement

KW - Teknologi

KW - Netværk

KW - energirenovering

M3 - Rapport

T3 - SBI

BT - Fremtidssikring af komponentkrav

PB - SBI forlag

ER -

Rose J, Mortensen LH. Fremtidssikring af komponentkrav: Netværk for energirenovering. SBI forlag, 2013. 31 s. (SBI; Nr. 03, Bind 2013).