Ernst-Ullrich Pinkert

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelAnalyser af tysk litteratur : antologi
    RedaktørerAlfons Höger, Søren Schou, Klaus Schulte
    ForlagWilhelm Fink Verlag
    Publikationsdato1982
    Sider77-93
    ISBN (Trykt)87-88027-12-0
    StatusUdgivet - 1982
    NavnBeiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht
    Vol/bind2

Pinkert, E-U. (1982). Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg Büchners dramafragment "Woyzeck". I A. Höger, S. Schou, & K. Schulte (red.), Analyser af tysk litteratur: antologi (s. 77-93). Wilhelm Fink Verlag. Beiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht, Bind. 2
    Pinkert, Ernst-Ullrich. / Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg Büchners dramafragment "Woyzeck". Analyser af tysk litteratur: antologi. red. / Alfons Höger ; Søren Schou ; Klaus Schulte. Wilhelm Fink Verlag, 1982. s. 77-93 (Beiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht, Bind 2).
    @inbook{f53fc24021e711db8514000ea68e967b,
    title = "Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg B{\"u}chners dramafragment {"}Woyzeck{"}",
    author = "Ernst-Ullrich Pinkert",
    year = "1982",
    isbn = "87-88027-12-0",
    series = "Beitr{\"a}ge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht",
    pages = "77--93",
    editor = "Alfons H{\"o}ger and S{\o}ren Schou and Klaus Schulte",
    booktitle = "Analyser af tysk litteratur",
    publisher = "Wilhelm Fink Verlag",

Pinkert, E-U 1982, Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg Büchners dramafragment "Woyzeck". i A Höger, S Schou & K Schulte (red), Analyser af tysk litteratur: antologi. Wilhelm Fink Verlag, Beiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht, bind 2, s. 77-93.

Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg Büchners dramafragment "Woyzeck". / Pinkert, Ernst-Ullrich.

Analyser af tysk litteratur: antologi. red. / Alfons Höger; Søren Schou; Klaus Schulte. Wilhelm Fink Verlag, 1982. s. 77-93 (Beiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht, Bind 2).

TY - CHAP

T1 - Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg Büchners dramafragment "Woyzeck"

AU - Pinkert, Ernst-Ullrich

PY - 1982

Y1 - 1982

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-88027-12-0

T3 - Beiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht

SP - 77

EP - 93

BT - Analyser af tysk litteratur

A2 - Höger, Alfons

A2 - Schou, Søren

A2 - Schulte, Klaus

PB - Wilhelm Fink Verlag

Pinkert E-U. Friheden til ikke at blive forbryder. Samfundsbilledet i Georg Büchners dramafragment "Woyzeck". I Höger A, Schou S, Schulte K, red., Analyser af tysk litteratur: antologi. Wilhelm Fink Verlag. 1982. s. 77-93. (Beiträge zur Literaturvermittlung im Fremdsprachenunterricht, Bind 2).