Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation: Slutrapport fase 1

J. E. Rahbek, R. M. Hummelshøj, M. Nielsen, B. Lindsted, A. Madsen, B. V. Høj, Søren Aggerholm, Per Kvols Heiselberg, S. Ø. Jensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Mechanical Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2001

Bibliografisk note

Energistyrelsen, ENS. J.nr. 1213/99-0021

• Natural and hybrid ventilation

Rahbek, J. E., Hummelshøj, R. M., Nielsen, M., Lindsted, B., Madsen, A., Høj, B. V., ... Jensen, S. Ø. (2001). Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation: Slutrapport fase 1. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University.
Rahbek, J. E. ; Hummelshøj, R. M. ; Nielsen, M. ; Lindsted, B. ; Madsen, A. ; Høj, B. V. ; Aggerholm, Søren ; Heiselberg, Per Kvols ; Jensen, S. Ø. / Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation : Slutrapport fase 1. Aalborg : Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2001.
@book{c264cf70a86911da8341000ea68e967b,
title = "Fuldskalaafpr{\o}vning af naturlig og hybrid ventilation: Slutrapport fase 1",
keywords = "Natural and hybrid ventilation, Natural and hybrid ventilation",
author = "Rahbek, {J. E.} and Hummelsh{\o}j, {R. M.} and M. Nielsen and B. Lindsted and A. Madsen and H{\o}j, {B. V.} and S{\o}ren Aggerholm and Heiselberg, {Per Kvols} and Jensen, {S. {\O}.}",
note = "Energistyrelsen, ENS. J.nr. 1213/99-0021 Energistyrelsen, ENS. J.nr. 1213/99-0021",
year = "2001",
publisher = "Department of Mechanical Engineering, Aalborg University",

Rahbek, JE, Hummelshøj, RM, Nielsen, M, Lindsted, B, Madsen, A, Høj, BV, Aggerholm, S, Heiselberg, PK & Jensen, SØ 2001, Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation: Slutrapport fase 1. Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation : Slutrapport fase 1. / Rahbek, J. E.; Hummelshøj, R. M.; Nielsen, M.; Lindsted, B.; Madsen, A.; Høj, B. V.; Aggerholm, Søren; Heiselberg, Per Kvols; Jensen, S. Ø.

Aalborg : Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation

T2 - Slutrapport fase 1

AU - Rahbek, J. E.

AU - Hummelshøj, R. M.

AU - Nielsen, M.

AU - Lindsted, B.

AU - Madsen, A.

AU - Høj, B. V.

AU - Aggerholm, Søren

AU - Heiselberg, Per Kvols

AU - Jensen, S. Ø.

N1 - Energistyrelsen, ENS. J.nr. 1213/99-0021 Energistyrelsen, ENS. J.nr. 1213/99-0021

PY - 2001

Y1 - 2001

KW - Natural and hybrid ventilation

M3 - Bog

BT - Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation

PB - Department of Mechanical Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Rahbek JE, Hummelshøj RM, Nielsen M, Lindsted B, Madsen A, Høj BV et al. Fuldskalaafprøvning af naturlig og hybrid ventilation: Slutrapport fase 1. Aalborg: Department of Mechanical Engineering, Aalborg University, 2001.