Heidi Christensen, Børge Lindberg, Pall Steingrimsson

StatusUdgivet - 1997

• Talegenkendelse
  • Dialog-systemer

Christensen, H., Lindberg, B., & Steingrimsson, P. (1997). Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Christensen, Heidi ; Lindberg, Børge ; Steingrimsson, Pall. / Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG). Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997.
@book{3dff3a80748911dbabfe000ea68e967b,
title = "Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG)",
keywords = "Talegenkendelse, Dialog-systemer, Talegenkendelse, Dialog-systemer",
author = "Heidi Christensen and B{\o}rge Lindberg and Pall Steingrimsson",
year = "1997",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Christensen, H, Lindberg, B & Steingrimsson, P 1997, Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG). Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG). / Christensen, Heidi; Lindberg, Børge; Steingrimsson, Pall.

Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG)

AU - Christensen, Heidi

AU - Lindberg, Børge

AU - Steingrimsson, Pall

PY - 1997

Y1 - 1997

KW - Talegenkendelse

KW - Dialog-systemer

KW - Talegenkendelse

KW - Dialog-systemer

M3 - Book

BT - Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG)

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Christensen H, Lindberg B, Steingrimsson P. Functional Specification of the CPK Spoken Language Recognition Research System (SLANG). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1997.