FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT

Venkata Ramkumar, Albena D. Mihovska, Neeli R. Prasad, Ramjee Prasad

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

541 Downloads (Pure)

Resumé

Dette dokument foreslår et nyt opkald Admission Control (CAC) algoritme, der finder forskellige typer af applikationer med forskellige QoS parametre, som en bruger og giver de nødvendige QoS til nyankomne brugere uden en forringelse af de QoS at der allerede er optaget dem. Den foreslåede CAC er evalueret for en heterogen radio access-teknologier (rotter) scenario. Den QoS parametre varierer afhængigt af den type af ansøgninger, og aftalen mellem udbyderen og brugeren. Den foreslåede CAC er baseret på en fuzzy logik mekanisme, der består af to etaper, i første omgang den bedste celle i hver RAT er valgt ved hjælp af en fuzzy sproglig controller, og i anden fase den bedste RAT baseret på brugerens præferencer er valgt ved hjælp den fuzzy flere attribut beslutningsprocessen (MADM) metode. Resultaterne viser, at brugeren kan vælge den bedste celle i hver RAT bruge cellen udvælgelse algoritme og cellen optagelse Factor (CAF) værdier, der opnås for hver celle i en rotte. Den bedste RAT er valgt på grundlag af de vægte, som den bruger til data rate, latency og BER, mobilitet og service omkostninger. The Rat, der bedst passer til brugerens behov er valgt fra egne rækker tildelt af RAT udvælgelse algoritme til hver rotte.
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2010
StatusUdgivet - 2010
BegivenhedWPMC 2009 Japan - Sendai, Japan
Varighed: 7 sep. 200910 sep. 2009
Konferencens nummer: 11

Konference

KonferenceWPMC 2009 Japan
Nummer11
LandJapan
BySendai
Periode07/09/200910/09/2009

Citer dette

Ramkumar, V., Mihovska, A. D., Prasad, N. R., & Prasad, R. (2010). FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT. Afhandling præsenteret på WPMC 2009 Japan, Sendai, Japan.
Ramkumar, Venkata ; Mihovska, Albena D. ; Prasad, Neeli R. ; Prasad, Ramjee. / FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT. Afhandling præsenteret på WPMC 2009 Japan, Sendai, Japan.
@conference{20c553a0b71611debd73000ea68e967b,
title = "FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT",
abstract = "Dette dokument foresl{\aa}r et nyt opkald Admission Control (CAC) algoritme, der finder forskellige typer af applikationer med forskellige QoS parametre, som en bruger og giver de n{\o}dvendige QoS til nyankomne brugere uden en forringelse af de QoS at der allerede er optaget dem. Den foresl{\aa}ede CAC er evalueret for en heterogen radio access-teknologier (rotter) scenario. Den QoS parametre varierer afh{\ae}ngigt af den type af ans{\o}gninger, og aftalen mellem udbyderen og brugeren. Den foresl{\aa}ede CAC er baseret p{\aa} en fuzzy logik mekanisme, der best{\aa}r af to etaper, i f{\o}rste omgang den bedste celle i hver RAT er valgt ved hj{\ae}lp af en fuzzy sproglig controller, og i anden fase den bedste RAT baseret p{\aa} brugerens pr{\ae}ferencer er valgt ved hj{\ae}lp den fuzzy flere attribut beslutningsprocessen (MADM) metode. Resultaterne viser, at brugeren kan v{\ae}lge den bedste celle i hver RAT bruge cellen udv{\ae}lgelse algoritme og cellen optagelse Factor (CAF) v{\ae}rdier, der opn{\aa}s for hver celle i en rotte. Den bedste RAT er valgt p{\aa} grundlag af de v{\ae}gte, som den bruger til data rate, latency og BER, mobilitet og service omkostninger. The Rat, der bedst passer til brugerens behov er valgt fra egne r{\ae}kker tildelt af RAT udv{\ae}lgelse algoritme til hver rotte.",
author = "Venkata Ramkumar and Mihovska, {Albena D.} and Prasad, {Neeli R.} and Ramjee Prasad",
year = "2010",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 07-09-2009 Through 10-09-2009",

}

Ramkumar, V, Mihovska, AD, Prasad, NR & Prasad, R 2010, 'FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT' Paper fremlagt ved WPMC 2009 Japan, Sendai, Japan, 07/09/2009 - 10/09/2009, .

FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT. / Ramkumar, Venkata; Mihovska, Albena D.; Prasad, Neeli R.; Prasad, Ramjee.

2010. Afhandling præsenteret på WPMC 2009 Japan, Sendai, Japan.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

TY - CONF

T1 - FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT

AU - Ramkumar, Venkata

AU - Mihovska, Albena D.

AU - Prasad, Neeli R.

AU - Prasad, Ramjee

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Dette dokument foreslår et nyt opkald Admission Control (CAC) algoritme, der finder forskellige typer af applikationer med forskellige QoS parametre, som en bruger og giver de nødvendige QoS til nyankomne brugere uden en forringelse af de QoS at der allerede er optaget dem. Den foreslåede CAC er evalueret for en heterogen radio access-teknologier (rotter) scenario. Den QoS parametre varierer afhængigt af den type af ansøgninger, og aftalen mellem udbyderen og brugeren. Den foreslåede CAC er baseret på en fuzzy logik mekanisme, der består af to etaper, i første omgang den bedste celle i hver RAT er valgt ved hjælp af en fuzzy sproglig controller, og i anden fase den bedste RAT baseret på brugerens præferencer er valgt ved hjælp den fuzzy flere attribut beslutningsprocessen (MADM) metode. Resultaterne viser, at brugeren kan vælge den bedste celle i hver RAT bruge cellen udvælgelse algoritme og cellen optagelse Factor (CAF) værdier, der opnås for hver celle i en rotte. Den bedste RAT er valgt på grundlag af de vægte, som den bruger til data rate, latency og BER, mobilitet og service omkostninger. The Rat, der bedst passer til brugerens behov er valgt fra egne rækker tildelt af RAT udvælgelse algoritme til hver rotte.

AB - Dette dokument foreslår et nyt opkald Admission Control (CAC) algoritme, der finder forskellige typer af applikationer med forskellige QoS parametre, som en bruger og giver de nødvendige QoS til nyankomne brugere uden en forringelse af de QoS at der allerede er optaget dem. Den foreslåede CAC er evalueret for en heterogen radio access-teknologier (rotter) scenario. Den QoS parametre varierer afhængigt af den type af ansøgninger, og aftalen mellem udbyderen og brugeren. Den foreslåede CAC er baseret på en fuzzy logik mekanisme, der består af to etaper, i første omgang den bedste celle i hver RAT er valgt ved hjælp af en fuzzy sproglig controller, og i anden fase den bedste RAT baseret på brugerens præferencer er valgt ved hjælp den fuzzy flere attribut beslutningsprocessen (MADM) metode. Resultaterne viser, at brugeren kan vælge den bedste celle i hver RAT bruge cellen udvælgelse algoritme og cellen optagelse Factor (CAF) værdier, der opnås for hver celle i en rotte. Den bedste RAT er valgt på grundlag af de vægte, som den bruger til data rate, latency og BER, mobilitet og service omkostninger. The Rat, der bedst passer til brugerens behov er valgt fra egne rækker tildelt af RAT udvælgelse algoritme til hver rotte.

M3 - Paper without publisher/journal

ER -

Ramkumar V, Mihovska AD, Prasad NR, Prasad R. FUZZY-LOGIC BASED CALL ADMISSION CONTROL FOR A HETEROGENEOUS RADIO ENVIRONMENT. 2010. Afhandling præsenteret på WPMC 2009 Japan, Sendai, Japan.