GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1995
NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport
NummerR95-1008
ISSN0908-1224

Nørholm, N. O., Iversen, C. R., & Larsen, T. (1995). GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, Nr. R95-1008
Nørholm, Niels Ole ; Iversen, Christian Rye ; Larsen, Torben. / GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1995. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R95-1008).
@book{8dbfb600748711dbabfe000ea68e967b,
title = "GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis",
author = "N{\o}rholm, {Niels Ole} and Iversen, {Christian Rye} and Torben Larsen",
year = "1995",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport",
number = "R95-1008",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Nørholm, NO, Iversen, CR & Larsen, T 1995, GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, nr. R95-1008, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis. / Nørholm, Niels Ole; Iversen, Christian Rye; Larsen, Torben.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis

AU - Nørholm, Niels Ole

AU - Iversen, Christian Rye

AU - Larsen, Torben

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport

BT - GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Nørholm NO, Iversen CR, Larsen T. GaAs MESFET Large-Signal Modeling for Multiport Volterra Series Analysis. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1995. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R95-1008).