Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagDepartment of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark
Antal sider2
StatusUdgivet - 2018

Citer dette

James, L., & Halkier, H. (2018). Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland. Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark.
James, Laura ; Halkier, Henrik. / Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland. Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark, 2018. 2 s.
@book{39d2fdd512024f18a801e624f665ee36,
title = "Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland",
author = "Laura James and Henrik Halkier",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark",

}

James, L & Halkier, H 2018, Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland. Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark.

Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland. / James, Laura; Halkier, Henrik.

Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark, 2018. 2 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland

AU - James, Laura

AU - Halkier, Henrik

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Report

BT - Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland

PB - Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark

ER -

James L, Halkier H. Gastro 2025, madfestivaler og udvikling af kystdestinationer i Nordjylland. Department of Culture & Global Studies, Aalborg University, Denmark, 2018. 2 s.