Gentagelser: Digte om demens

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TitelUdspring : Afgangsantologi af Den Jyske Forfatterskole
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagGladiator
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018

Saltofte, M. (2018). Gentagelser: Digte om demens. I Udspring: Afgangsantologi af Den Jyske Forfatterskole København: Gladiator.
Saltofte, Margit. / Gentagelser : Digte om demens. Udspring: Afgangsantologi af Den Jyske Forfatterskole. København : Gladiator, 2018.
@inbook{a3df8e9d0ca443c0b41db71786e31738,
title = "Gentagelser: Digte om demens",
author = "Margit Saltofte",
year = "2018",
booktitle = "Udspring",
publisher = "Gladiator",

Saltofte, M 2018, Gentagelser: Digte om demens. i Udspring: Afgangsantologi af Den Jyske Forfatterskole. Gladiator, København.

Gentagelser : Digte om demens. / Saltofte, Margit.

TY - CHAP

T1 - Gentagelser

T2 - Digte om demens

AU - Saltofte, Margit