Globalisering og uddannelse: nye tendenser, nye muligheder

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Publikationsdato28 feb. 2016
StatusUdgivet - 28 feb. 2016

• globalisering
  • uddannelse
  • gymnasieskolen

@misc{5cb4e64f4de446b99e3b462e2e0df664,
title = "Globalisering og uddannelse: nye tendenser, nye muligheder",
abstract = "I artiklen “Globalisering og uddannelse – nye tendenser, nye muligheder” pr{\ae}senteres baggrunden for oprettelsen af Globale Gymnasier, og de helt centrale elementer, som er retningsgivende for gymnasiernes arbejde med global undervisning.",
keywords = "globalisering, uddannelse, gymnasieskolen",
author = "Nielsen, {Anne Mette W}",
year = "2016",
month = "2",
day = "28",
type = "Other",

Globalisering og uddannelse : nye tendenser, nye muligheder. / Nielsen, Anne Mette W.

2016, Indlæg.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Globalisering og uddannelse

T2 - nye tendenser, nye muligheder

AU - Nielsen, Anne Mette W

PY - 2016/2/28

Y1 - 2016/2/28

N2 - I artiklen “Globalisering og uddannelse – nye tendenser, nye muligheder” præsenteres baggrunden for oprettelsen af Globale Gymnasier, og de helt centrale elementer, som er retningsgivende for gymnasiernes arbejde med global undervisning.

AB - I artiklen “Globalisering og uddannelse – nye tendenser, nye muligheder” præsenteres baggrunden for oprettelsen af Globale Gymnasier, og de helt centrale elementer, som er retningsgivende for gymnasiernes arbejde med global undervisning.

KW - globalisering

KW - uddannelse