Grøn omstilling af byens vand

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

314 Downloads (Pure)

Resumé

Den grønne omstilling har udviklet sig til en bærende vision på tværs af nationale politikere, kommuner og samfundsmæssigt orienterede aktører i det private erhvervsliv. En grøn omstilling har som nøgleudfordringer at styrke bæredygtige forandringer i de basale samfundsmæssige systemer knyttet til fx vand, varme, mad, mobilitet og kommunikation.
OriginalsprogDansk
TitelErhvervshåndbogen : Klimaledelse
Antal sider16
ForlagForlaget Andersen
Publikationsdatookt. 2014
Kapitel6.6
StatusUdgivet - okt. 2014

Citer dette

Farné Fratini, C., & Jensen, J. S. (2014). Grøn omstilling af byens vand. I Erhvervshåndbogen: Klimaledelse Forlaget Andersen.
Farné Fratini, Chiara ; Jensen, Jens Stissing. / Grøn omstilling af byens vand. Erhvervshåndbogen: Klimaledelse. Forlaget Andersen, 2014.
@inbook{4c2bb448128744ce87e4b4535053e14c,
title = "Gr{\o}n omstilling af byens vand",
abstract = "Den gr{\o}nne omstilling har udviklet sig til en b{\ae}rende vision p{\aa} tv{\ae}rs af nationale politikere, kommuner og samfundsm{\ae}ssigt orienterede akt{\o}rer i det private erhvervsliv. En gr{\o}n omstilling har som n{\o}gleudfordringer at styrke b{\ae}redygtige forandringer i de basale samfundsm{\ae}ssige systemer knyttet til fx vand, varme, mad, mobilitet og kommunikation.",
author = "{Farn{\'e} Fratini}, Chiara and Jensen, {Jens Stissing}",
year = "2014",
month = "10",
language = "Dansk",
booktitle = "Erhvervsh{\aa}ndbogen",
publisher = "Forlaget Andersen",

}

Farné Fratini, C & Jensen, JS 2014, Grøn omstilling af byens vand. i Erhvervshåndbogen: Klimaledelse. Forlaget Andersen.

Grøn omstilling af byens vand. / Farné Fratini, Chiara; Jensen, Jens Stissing.

Erhvervshåndbogen: Klimaledelse. Forlaget Andersen, 2014.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Grøn omstilling af byens vand

AU - Farné Fratini, Chiara

AU - Jensen, Jens Stissing

PY - 2014/10

Y1 - 2014/10

N2 - Den grønne omstilling har udviklet sig til en bærende vision på tværs af nationale politikere, kommuner og samfundsmæssigt orienterede aktører i det private erhvervsliv. En grøn omstilling har som nøgleudfordringer at styrke bæredygtige forandringer i de basale samfundsmæssige systemer knyttet til fx vand, varme, mad, mobilitet og kommunikation.

AB - Den grønne omstilling har udviklet sig til en bærende vision på tværs af nationale politikere, kommuner og samfundsmæssigt orienterede aktører i det private erhvervsliv. En grøn omstilling har som nøgleudfordringer at styrke bæredygtige forandringer i de basale samfundsmæssige systemer knyttet til fx vand, varme, mad, mobilitet og kommunikation.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Erhvervshåndbogen

PB - Forlaget Andersen

ER -

Farné Fratini C, Jensen JS. Grøn omstilling af byens vand. I Erhvervshåndbogen: Klimaledelse. Forlaget Andersen. 2014