Grand parenting by the pool

Bodil Stilling Blichfeldt, Marie Mikkelsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskningpeer review

1 Citation (Scopus)
OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings 24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research
ForlagUniversity of Iceland and Icelandic Tourism Research Centre
Publikationsdato1 okt. 2015
StatusUdgivet - 1 okt. 2015
Begivenhed24th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research: Responsible tourism? - Icelandic Tourism Research Center, Reykjavik, Island
Varighed: 1 okt. 20153 okt. 2015
Konferencens nummer: 24

Konference

Konference24th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research
Nummer24
LokationIcelandic Tourism Research Center
LandIsland
ByReykjavik
Periode01/10/201503/10/2015
Internetadresse

Blichfeldt, B. S., & Mikkelsen, M. (2015). Grand parenting by the pool. I Proceedings 24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research University of Iceland and Icelandic Tourism Research Centre.
Blichfeldt, Bodil Stilling ; Mikkelsen, Marie. / Grand parenting by the pool. Proceedings 24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research. University of Iceland and Icelandic Tourism Research Centre, 2015.
@inbook{369aeced0e7c487a8cd33031430fdb8e,
title = "Grand parenting by the pool",
author = "Blichfeldt, {Bodil Stilling} and Marie Mikkelsen",
year = "2015",
month = "10",
day = "1",
language = "English",
booktitle = "Proceedings 24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research",
publisher = "University of Iceland and Icelandic Tourism Research Centre",

Blichfeldt, BS & Mikkelsen, M 2015, Grand parenting by the pool. i Proceedings 24th Nordic Symposium in Tourism and Hospitality Research. University of Iceland and Icelandic Tourism Research Centre, 24th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research, Reykjavik, Island, 01/10/2015.

Grand parenting by the pool. / Blichfeldt, Bodil Stilling; Mikkelsen, Marie.

TY - ABST

T1 - Grand parenting by the pool

AU - Blichfeldt, Bodil Stilling

AU - Mikkelsen, Marie