Green procurement: A matter of organisational change in Elsam

OriginalsprogEngelsk
ForlagInstitut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2009

Mosgaard, M. (2009). Green procurement: A matter of organisational change in Elsam. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.
Mosgaard, Mette. / Green procurement: A matter of organisational change in Elsam. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2009. 286 s.
@phdthesis{4ca353b0f82a11dd83f3000ea68e967b,
title = "Green procurement: A matter of organisational change in Elsam",
author = "Mette Mosgaard",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Institut for Samfundsudvikling og Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",

Mosgaard, M 2009, Green procurement: A matter of organisational change in Elsam. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet.

Green procurement: A matter of organisational change in Elsam. / Mosgaard, Mette.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Green procurement: A matter of organisational change in Elsam

AU - Mosgaard, Mette

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Ph.D. thesis

BT - Green procurement: A matter of organisational change in Elsam

PB - Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet

Mosgaard M. Green procurement: A matter of organisational change in Elsam. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, 2009. 286 s.