Growing ethnic diversity and social trust in European societies

Publikation: Working paperForskning

694 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)87-92174-66-3
StatusUdgivet - 2009

Torpe, L., & Lolle, H. (2009). Growing ethnic diversity and social trust in European societies. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Torpe, Lars ; Lolle, Henrik. / Growing ethnic diversity and social trust in European societies. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2009.
@techreport{dfd7ded02d9f11debcf7000ea68e967b,
title = "Growing ethnic diversity and social trust in European societies",
author = "Lars Torpe and Henrik Lolle",
year = "2009",
language = "English",
isbn = "87-92174-66-3",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Torpe, L & Lolle, H 2009 'Growing ethnic diversity and social trust in European societies' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Growing ethnic diversity and social trust in European societies. / Torpe, Lars; Lolle, Henrik.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Growing ethnic diversity and social trust in European societies

AU - Torpe, Lars

AU - Lolle, Henrik

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

SN - 87-92174-66-3

BT - Growing ethnic diversity and social trust in European societies

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Torpe L, Lolle H. Growing ethnic diversity and social trust in European societies. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2009.