Grundbog i kulturforståelse

• interkulturel kommunikation
  • Flerkulturelle samfund
  • Kulturel identitet

Jensen, I. (2018). Grundbog i kulturforståelse. (3 udg.) Samfundslitteratur.
Jensen, Iben. / Grundbog i kulturforståelse. 3 udg. Samfundslitteratur, 2018. 253 s.
@book{17b1903f95be4fb599c042122fba830a,
title = "Grundbog i kulturforst{\aa}else",
abstract = "Kulturforst{\aa}else handler om at have respekt for andre mennesker syn p{\aa} virkeligheden, selvom dette syn til tider strider mod ens egne erfaringer, v{\ae}rdier og opfattelse af virkeligheden. Iben Jensen giver i denne opdaterede udgave af Grundbog i Kulturforst{\aa}else en r{\ae}kke faglige greb til at forst{\aa} relationer i flerkulturelle samfund. Hun diskuterer endvidere, hvilke betydninger forskellige kulturbegreber har for vores forst{\aa}elser af hinanden. Hvordan kan vi undg{\aa} at reproducere stereotype forestillinger om hinanden? Og hvordan kan vi udvikle interkulturelle kompetencer?Tjek ogs{\aa}: www. kulturprojekt.samfundslitteratur.dk som rummer cases, templates, quizzer og undervisningsmateriale med relevans for undervisning.",
keywords = "Kultur, Kulturanalyse, interkulturel kommunikation, Flerkulturelle samfund, Kulturel identitet",
author = "Iben Jensen",
note = "Grundbog i kulturforst{\aa}else er solgt i mere end 16.000 eksemplarer. Bogen benyttes s{\ae}rligt i undervisningen p{\aa} p{\ae}dagoguddannelsen, l{\ae}reruddannelse og p{\aa} politiuddannelsen. Som eksempel p{\aa} faglig formidling benyttes bogen ogs{\aa} p{\aa} flere af landets universiteter.",
year = "2018",
month = "5",
day = "5",
isbn = "978-87-593-2985-6",
publisher = "Samfundslitteratur",
edition = "3",

Jensen, I 2018, Grundbog i kulturforståelse. 3 udg, Samfundslitteratur.

Grundbog i kulturforståelse. / Jensen, Iben.

3 udg. Samfundslitteratur, 2018. 253 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Grundbog i kulturforståelse

AU - Jensen, Iben

N1 - Grundbog i kulturforståelse er solgt i mere end 16.000 eksemplarer. Bogen benyttes særligt i undervisningen på pædagoguddannelsen, læreruddannelse og på politiuddannelsen. Som eksempel på faglig formidling benyttes bogen også på flere af landets universiteter.

PY - 2018/5/5

Y1 - 2018/5/5

N2 - Kulturforståelse handler om at have respekt for andre mennesker syn på virkeligheden, selvom dette syn til tider strider mod ens egne erfaringer, værdier og opfattelse af virkeligheden. Iben Jensen giver i denne opdaterede udgave af Grundbog i Kulturforståelse en række faglige greb til at forstå relationer i flerkulturelle samfund. Hun diskuterer endvidere, hvilke betydninger forskellige kulturbegreber har for vores forståelser af hinanden. Hvordan kan vi undgå at reproducere stereotype forestillinger om hinanden? Og hvordan kan vi udvikle interkulturelle kompetencer?Tjek også: www. kulturprojekt.samfundslitteratur.dk som rummer cases, templates, quizzer og undervisningsmateriale med relevans for undervisning.

AB - Kulturforståelse handler om at have respekt for andre mennesker syn på virkeligheden, selvom dette syn til tider strider mod ens egne erfaringer, værdier og opfattelse af virkeligheden. Iben Jensen giver i denne opdaterede udgave af Grundbog i Kulturforståelse en række faglige greb til at forstå relationer i flerkulturelle samfund. Hun diskuterer endvidere, hvilke betydninger forskellige kulturbegreber har for vores forståelser af hinanden. Hvordan kan vi undgå at reproducere stereotype forestillinger om hinanden? Og hvordan kan vi udvikle interkulturelle kompetencer?Tjek også: www. kulturprojekt.samfundslitteratur.dk som rummer cases, templates, quizzer og undervisningsmateriale med relevans for undervisning.

KW - Kultur

KW - Kulturanalyse

KW - interkulturel kommunikation

KW - Flerkulturelle samfund

KW - Kulturel identitet

UR - https://samfundslitteratur.dk/bog/grundbog-i-kulturforståelse

UR - https://shop.lix.com/en/books/9788759332139

UR - http://www.kulturprojekt.samfundslitteratur.dk

M3 - Bog

SN - 978-87-593-2985-6

BT - Grundbog i kulturforståelse

PB - Samfundslitteratur

Jensen I. Grundbog i kulturforståelse. 3 udg. Samfundslitteratur, 2018. 253 s.