Grundbrud: Undervisningsnote i geoteknik

Søren Dam Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

132 Downloads (Pure)

Resumé

Denne undervisningsnote er rettet mod studerende, som deltager i kurset undering og jordtryk på Byggeri og Anlægs 5. semester, og skal læses som et supplement til eksisterende undervisningsmateriale. Jeg håber, at denne note kan være med til at give en bedre forståelse af grundbrudsproblematikker.

Da denne note endnu er i sit første stadie vil jeg værdsætte hvis ideer og forslag til forbedringer sendes til sdn@civil.aau.dk.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg
Udgave1
Antal sider14
StatusUdgivet - 2018
NavnDCE Lecture notes
Nummer44
ISSN1901-7286

Emneord

  • Geoteknik
  • Grundbrud
  • Strømninger i jord
  • Grundvandssænkning

Citer dette

Nielsen, S. D. (2018). Grundbrud: Undervisningsnote i geoteknik. (1 udg.) Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Lecture notes, Nr. 44
Nielsen, Søren Dam. / Grundbrud : Undervisningsnote i geoteknik. 1 udg. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 14 s. (DCE Lecture notes; Nr. 44).
@book{074d24dc431c42cea18345fc204c1bb9,
title = "Grundbrud: Undervisningsnote i geoteknik",
abstract = "Denne undervisningsnote er rettet mod studerende, som deltager i kurset undering og jordtryk p{\aa} Byggeri og Anl{\ae}gs 5. semester, og skal l{\ae}ses som et supplement til eksisterende undervisningsmateriale. Jeg h{\aa}ber, at denne note kan v{\ae}re med til at give en bedre forst{\aa}else af grundbrudsproblematikker. Da denne note endnu er i sit f{\o}rste stadie vil jeg v{\ae}rds{\ae}tte hvis ideer og forslag til forbedringer sendes til sdn@civil.aau.dk.",
keywords = "Geoteknik, Grundbrud, Str{\o}mninger i jord, Grundvandss{\ae}nkning",
author = "Nielsen, {S{\o}ren Dam}",
year = "2018",
language = "Dansk",
series = "DCE Lecture notes",
publisher = "Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g",
number = "44",
edition = "1",

}

Nielsen, SD 2018, Grundbrud: Undervisningsnote i geoteknik. DCE Lecture notes, nr. 44, 1 udg, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg.

Grundbrud : Undervisningsnote i geoteknik. / Nielsen, Søren Dam.

1 udg. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 14 s. (DCE Lecture notes; Nr. 44).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

TY - BOOK

T1 - Grundbrud

T2 - Undervisningsnote i geoteknik

AU - Nielsen, Søren Dam

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Denne undervisningsnote er rettet mod studerende, som deltager i kurset undering og jordtryk på Byggeri og Anlægs 5. semester, og skal læses som et supplement til eksisterende undervisningsmateriale. Jeg håber, at denne note kan være med til at give en bedre forståelse af grundbrudsproblematikker. Da denne note endnu er i sit første stadie vil jeg værdsætte hvis ideer og forslag til forbedringer sendes til sdn@civil.aau.dk.

AB - Denne undervisningsnote er rettet mod studerende, som deltager i kurset undering og jordtryk på Byggeri og Anlægs 5. semester, og skal læses som et supplement til eksisterende undervisningsmateriale. Jeg håber, at denne note kan være med til at give en bedre forståelse af grundbrudsproblematikker. Da denne note endnu er i sit første stadie vil jeg værdsætte hvis ideer og forslag til forbedringer sendes til sdn@civil.aau.dk.

KW - Geoteknik

KW - Grundbrud

KW - Strømninger i jord

KW - Grundvandssænkning

M3 - Kompendium/lecture notes

T3 - DCE Lecture notes

BT - Grundbrud

PB - Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg

CY - Aalborg

ER -

Nielsen SD. Grundbrud: Undervisningsnote i geoteknik. 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2018. 14 s. (DCE Lecture notes; Nr. 44).