Gruppearbejde: Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem?

Bettina Dahl Søndergaard (Udøver), Beni Maroc Mikkelsen (Fotograf)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

Publikationsdato18 feb. 2015
Udgivelses stedYoutube.com
PublikationsmedierYoutube
StatusUdgivet - 18 feb. 2015

Søndergaard, B. D. (Udøver), & Mikkelsen, B. M. (Fotograf). (2015). Gruppearbejde: Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem?. Lyd og/eller billed produktion (digital), Youtube.com: . Hentet fra https://www.youtube.com/watch?v=HH1sdj_WMn4
Søndergaard, Bettina Dahl (Udøver) ; Mikkelsen, Beni Maroc (Fotograf). / Gruppearbejde : Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem?. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{058ec01326b542d5a98c192aa67745b7,
title = "Gruppearbejde: Hvordan h{\aa}ndterer man problemer med et gruppemedlem?",
abstract = "Hvordan h{\aa}ndterer man, at et gruppemedlem ikke bidrager nok til projektarbejdet? Vi har spurgt PBL-ekspert. Bettina Dahl S{\o}ndergaard fra Aalborg Universitet.",
author = "S{\o}ndergaard, {Bettina Dahl} and Mikkelsen, {Beni Maroc}",
year = "2015",
month = "2",
day = "18",

Søndergaard, BD & Mikkelsen, BM, Gruppearbejde: Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem?, 2015, Lyd og/eller billed produktion (digital), Youtube.com.
Gruppearbejde : Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem? Søndergaard, Bettina Dahl (Udøver); Mikkelsen, Beni Maroc (Fotograf). 2015. Youtube.com.

TY - ADVS

T1 - Gruppearbejde

T2 - Hvordan håndterer man problemer med et gruppemedlem?

A2 - Søndergaard, Bettina Dahl

A2 - Mikkelsen, Beni Maroc

PY - 2015/2/18

Y1 - 2015/2/18

N2 - Hvordan håndterer man, at et gruppemedlem ikke bidrager nok til projektarbejdet? Vi har spurgt PBL-ekspert. Bettina Dahl Søndergaard fra Aalborg Universitet.

AB - Hvordan håndterer man, at et gruppemedlem ikke bidrager nok til projektarbejdet? Vi har spurgt PBL-ekspert. Bettina Dahl Søndergaard fra Aalborg Universitet.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

CY - Youtube.com