Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier

Benjaminn Nordahl Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

15 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg
StatusUdgivet - 2019
NavnDCE Lecture notes
Nummer71
ISSN1901-7286

• Laboratorie
  • Geoteknik
  • Støv
  • Kvarts
  • rengøring

Nielsen, B. N. (2019). Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg. DCE Lecture notes, Nr. 71
Nielsen, Benjaminn Nordahl. / Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier. Aalborg : Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2019. (DCE Lecture notes; Nr. 71).
@book{24b965115b6b428b9b00e72116e17c50,
title = "H{\aa}ndtering af st{\o}v i de geotekniske laboratorier",
abstract = "Vejledningen er henvendt til alle ansatte og studerende, der udf{\o}rer arbejder i de geotekniske laboratorier ved Institut for Byggeri og Anl{\ae}g.",
keywords = "Laboratorie, Geoteknik, St{\o}v, Kvarts, reng{\o}ring",
author = "Nielsen, {Benjaminn Nordahl}",
year = "2019",
series = "DCE Lecture notes",
publisher = "Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anl{\ae}g",
number = "71",

Nielsen, BN 2019, Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier. DCE Lecture notes, nr. 71, Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg.

Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier. / Nielsen, Benjaminn Nordahl.

TY - BOOK

T1 - Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier

AU - Nielsen, Benjaminn Nordahl

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Vejledningen er henvendt til alle ansatte og studerende, der udfører arbejder i de geotekniske laboratorier ved Institut for Byggeri og Anlæg.

AB - Vejledningen er henvendt til alle ansatte og studerende, der udfører arbejder i de geotekniske laboratorier ved Institut for Byggeri og Anlæg.

KW - Laboratorie

KW - Geoteknik

KW - Støv

KW - Kvarts

KW - rengøring

M3 - Kompendium/lecture notes

T3 - DCE Lecture notes

BT - Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier

PB - Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg

CY - Aalborg

Nielsen BN. Håndtering af støv i de geotekniske laboratorier. Aalborg: Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg, 2019. (DCE Lecture notes; Nr. 71).