Højest løn til de unge dimittender

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)8790789873
StatusUdgivet - 2006

Klausen, T. B. (2006). Højest løn til de unge dimittender. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Klausen, Trond Beldo. / Højest løn til de unge dimittender. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{2bfe0d10afdb11db8b72000ea68e967b,
title = "H{\o}jest l{\o}n til de unge dimittender",
author = "Klausen, {Trond Beldo}",
year = "2006",
isbn = "8790789873",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Klausen, TB 2006 'Højest løn til de unge dimittender' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Højest løn til de unge dimittender. / Klausen, Trond Beldo.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Højest løn til de unge dimittender

AU - Klausen, Trond Beldo

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SN - 8790789873

BT - Højest løn til de unge dimittender

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Klausen TB. Højest løn til de unge dimittender. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.