Højteknologifond er nødvendig

Peter Samuelsen, Claus Christensen, Johannes Struijk, Samuel Schmidt

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

Resumé

Et debatindlæg skrevet af en række personer, heriblandt lektor ved Aalborg Universitet, Johannes Struijk, handler om innovationsmidlerne til Højteknologifonden. Forfatterne til artiklen mener, at innovationsmidlerne fra Højteknologifonden og Fornyelsesfonden er vigtige og derfor ikke må beskæres, som der ellers er lagt op til i den kommende finanslov. Som eksempel på brugen af midlerne nævnes firmaet Acarix A/S, som blev til i et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Coloplast A/S.
OriginalsprogDansk
TidsskriftBoersen
ISSN0105-0729
StatusUdgivet - 5 sep. 2012

Citer dette

Samuelsen, Peter ; Christensen, Claus ; Struijk, Johannes ; Schmidt, Samuel. / Højteknologifond er nødvendig. I: Boersen. 2012.
@article{be74dbf7f8874414aa3c49b8d1c89cc8,
title = "H{\o}jteknologifond er n{\o}dvendig",
abstract = "Et debatindl{\ae}g skrevet af en r{\ae}kke personer, heriblandt lektor ved Aalborg Universitet, Johannes Struijk, handler om innovationsmidlerne til H{\o}jteknologifonden. Forfatterne til artiklen mener, at innovationsmidlerne fra H{\o}jteknologifonden og Fornyelsesfonden er vigtige og derfor ikke m{\aa} besk{\ae}res, som der ellers er lagt op til i den kommende finanslov. Som eksempel p{\aa} brugen af midlerne n{\ae}vnes firmaet Acarix A/S, som blev til i et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Coloplast A/S.",
author = "Peter Samuelsen and Claus Christensen and Johannes Struijk and Samuel Schmidt",
year = "2012",
month = "9",
day = "5",
language = "Dansk",
journal = "Boersen",
issn = "0105-0729",
publisher = "Dagbladet Boersen A/S",

}

Højteknologifond er nødvendig. / Samuelsen, Peter; Christensen, Claus; Struijk, Johannes; Schmidt, Samuel.

I: Boersen, 05.09.2012.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Højteknologifond er nødvendig

AU - Samuelsen, Peter

AU - Christensen, Claus

AU - Struijk, Johannes

AU - Schmidt, Samuel

PY - 2012/9/5

Y1 - 2012/9/5

N2 - Et debatindlæg skrevet af en række personer, heriblandt lektor ved Aalborg Universitet, Johannes Struijk, handler om innovationsmidlerne til Højteknologifonden. Forfatterne til artiklen mener, at innovationsmidlerne fra Højteknologifonden og Fornyelsesfonden er vigtige og derfor ikke må beskæres, som der ellers er lagt op til i den kommende finanslov. Som eksempel på brugen af midlerne nævnes firmaet Acarix A/S, som blev til i et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Coloplast A/S.

AB - Et debatindlæg skrevet af en række personer, heriblandt lektor ved Aalborg Universitet, Johannes Struijk, handler om innovationsmidlerne til Højteknologifonden. Forfatterne til artiklen mener, at innovationsmidlerne fra Højteknologifonden og Fornyelsesfonden er vigtige og derfor ikke må beskæres, som der ellers er lagt op til i den kommende finanslov. Som eksempel på brugen af midlerne nævnes firmaet Acarix A/S, som blev til i et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Coloplast A/S.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

JO - Boersen

JF - Boersen

SN - 0105-0729

ER -

Samuelsen P, Christensen C, Struijk J, Schmidt S. Højteknologifond er nødvendig. Boersen. 2012 sep 5.