Hearing loss, health, stress and work-life: How to reduce labour market stress among persons with hearing loss

Bidragets oversatte titel: Høretab, sundhed, stress og arbejdsliv: Reduktion af stress på arbejdspladsen blandt personer med høretab

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

1093 Downloads (Pure)

Abstrakt

Idéen om denne Ph.D. et vokset ud af et ønske om at afdække de faktorer, der ligger til grund for, at personer med høretab oplever stress, som kan resultere i stressrelateret sygefravær fra arbejdspladsen. Målgruppen er erhvervsaktive personer med høretab, som anvender det talte og auditive sprog som det primære. Studiet bygger på en biopsykosocial stressforståelse og en salutogenetisk overbevisning, der handler om, at forskellige aspekter og kontekster i livet hænger uløseligt sammen og at helheden af disse kontekster er afgørende for vores evne til at håndtere de stressorer, vi møder i vores daglige liv.
Bidragets oversatte titelHøretab, sundhed, stress og arbejdsliv: Reduktion af stress på arbejdspladsen blandt personer med høretab
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag