With special focus on harmonic stability

Mohammadkazem Bakhshizadeh Dowlatabadi

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

179 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-190-3
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Prof. Frede Blaabjerg, Aalborg University

Assistant PhD supervisor:
Prof. Claus Leth Bak, Aalborg University

Dowlatabadi, M. B. (2018). Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables: With special focus on harmonic stability. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Dowlatabadi, Mohammadkazem Bakhshizadeh. / Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables : With special focus on harmonic stability. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 222 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{74056967341a4e0a91b33f609f242b75,
title = "Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables: With special focus on harmonic stability",
author = "Dowlatabadi, {Mohammadkazem Bakhshizadeh}",
note = "PhD supervisor: Prof. Frede Blaabjerg, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Prof. Claus Leth Bak, Aalborg University",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Dowlatabadi, MB 2018, Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables: With special focus on harmonic stability. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables : With special focus on harmonic stability. / Dowlatabadi, Mohammadkazem Bakhshizadeh.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables

T2 - With special focus on harmonic stability

AU - Dowlatabadi, Mohammadkazem Bakhshizadeh

N1 - PhD supervisor: Prof. Frede Blaabjerg, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Prof. Claus Leth Bak, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables

PB - Aalborg Universitetsforlag

Dowlatabadi MB. Harmonic Modelling, Propagation and Mitigation for Large Wind Power Plants Connected via Extra Long HVAC Cables: With special focus on harmonic stability. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 222 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).