Havnenes tilstand

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportFormidling

208 Downloads (Pure)

Resumé

Analysen giver et nyttigt og retvisende indtryk af tilstanden af de vigtigste danske havne, udviklingen i tilstandene de seneste år og forventningerne til fremtiden. Analysen baserer sig på et omfattende baggrundsmateriale og identificerer samtidigt behovet for en systematisk registrering af konstruktionernes tilstand, miljøforhold, nye krav og trends i brugen af havnene. Et overblik over havnenes tilstande er vigtigt for at kunne planlægge fremtidig drift og nye investeringer i havnene. Større havne er i dag store infrastrukturelle anlæg med betydning for såvel den lokale erhvervsstruktur som hele samfundet. Større investeringer i havnene skal derfor samtænkes med hele den øvrige transportsektor/infrastruktur og hele oplandet. Eftersom havnene bliver større og større, er behovet for investeringer stigende, hvilket betyder, at staten ofte har givet tilskud til nybygninger/udvidelser. Krav om store investeringer medfører også behov for øget langsigtet og koordineret planlægning og prioritering. Den nærværende tilstandsrapport vil blive et nyttigt redskab i en sådan planlægning.
OriginalsprogDansk
TitelState of Nation 2012
Antal sider2
ForlagForeningen af rådgivende ingeniører
Publikationsdato2012
Sider14-15
StatusUdgivet - 2012

Emneord

  • Havne
  • Tilstand
  • Danmark

Citer dette

Frigaard, P. (2012). Havnenes tilstand. I State of Nation 2012 (s. 14-15). Foreningen af rådgivende ingeniører.
Frigaard, Peter. / Havnenes tilstand. State of Nation 2012. Foreningen af rådgivende ingeniører, 2012. s. 14-15
@inbook{5c3d44a194b14a038824652622e8ed65,
title = "Havnenes tilstand",
abstract = "Analysen giver et nyttigt og retvisende indtryk af tilstanden af de vigtigste danske havne, udviklingen i tilstandene de seneste {\aa}r og forventningerne til fremtiden. Analysen baserer sig p{\aa} et omfattende baggrundsmateriale og identificerer samtidigt behovet for en systematisk registrering af konstruktionernes tilstand, milj{\o}forhold, nye krav og trends i brugen af havnene. Et overblik over havnenes tilstande er vigtigt for at kunne planl{\ae}gge fremtidig drift og nye investeringer i havnene. St{\o}rre havne er i dag store infrastrukturelle anl{\ae}g med betydning for s{\aa}vel den lokale erhvervsstruktur som hele samfundet. St{\o}rre investeringer i havnene skal derfor samt{\ae}nkes med hele den {\o}vrige transportsektor/infrastruktur og hele oplandet. Eftersom havnene bliver st{\o}rre og st{\o}rre, er behovet for investeringer stigende, hvilket betyder, at staten ofte har givet tilskud til nybygninger/udvidelser. Krav om store investeringer medf{\o}rer ogs{\aa} behov for {\o}get langsigtet og koordineret planl{\ae}gning og prioritering. Den n{\ae}rv{\ae}rende tilstandsrapport vil blive et nyttigt redskab i en s{\aa}dan planl{\ae}gning.",
keywords = "Havne, Tilstand, Danmark",
author = "Peter Frigaard",
year = "2012",
language = "Dansk",
pages = "14--15",
booktitle = "State of Nation 2012",
publisher = "Foreningen af r{\aa}dgivende ingeni{\o}rer",

}

Frigaard, P 2012, Havnenes tilstand. i State of Nation 2012. Foreningen af rådgivende ingeniører, s. 14-15.

Havnenes tilstand. / Frigaard, Peter.

State of Nation 2012. Foreningen af rådgivende ingeniører, 2012. s. 14-15.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportFormidling

TY - GEN

T1 - Havnenes tilstand

AU - Frigaard, Peter

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Analysen giver et nyttigt og retvisende indtryk af tilstanden af de vigtigste danske havne, udviklingen i tilstandene de seneste år og forventningerne til fremtiden. Analysen baserer sig på et omfattende baggrundsmateriale og identificerer samtidigt behovet for en systematisk registrering af konstruktionernes tilstand, miljøforhold, nye krav og trends i brugen af havnene. Et overblik over havnenes tilstande er vigtigt for at kunne planlægge fremtidig drift og nye investeringer i havnene. Større havne er i dag store infrastrukturelle anlæg med betydning for såvel den lokale erhvervsstruktur som hele samfundet. Større investeringer i havnene skal derfor samtænkes med hele den øvrige transportsektor/infrastruktur og hele oplandet. Eftersom havnene bliver større og større, er behovet for investeringer stigende, hvilket betyder, at staten ofte har givet tilskud til nybygninger/udvidelser. Krav om store investeringer medfører også behov for øget langsigtet og koordineret planlægning og prioritering. Den nærværende tilstandsrapport vil blive et nyttigt redskab i en sådan planlægning.

AB - Analysen giver et nyttigt og retvisende indtryk af tilstanden af de vigtigste danske havne, udviklingen i tilstandene de seneste år og forventningerne til fremtiden. Analysen baserer sig på et omfattende baggrundsmateriale og identificerer samtidigt behovet for en systematisk registrering af konstruktionernes tilstand, miljøforhold, nye krav og trends i brugen af havnene. Et overblik over havnenes tilstande er vigtigt for at kunne planlægge fremtidig drift og nye investeringer i havnene. Større havne er i dag store infrastrukturelle anlæg med betydning for såvel den lokale erhvervsstruktur som hele samfundet. Større investeringer i havnene skal derfor samtænkes med hele den øvrige transportsektor/infrastruktur og hele oplandet. Eftersom havnene bliver større og større, er behovet for investeringer stigende, hvilket betyder, at staten ofte har givet tilskud til nybygninger/udvidelser. Krav om store investeringer medfører også behov for øget langsigtet og koordineret planlægning og prioritering. Den nærværende tilstandsrapport vil blive et nyttigt redskab i en sådan planlægning.

KW - Havne

KW - Tilstand

KW - Danmark

M3 - Bidrag til rapport

SP - 14

EP - 15

BT - State of Nation 2012

PB - Foreningen af rådgivende ingeniører

ER -

Frigaard P. Havnenes tilstand. I State of Nation 2012. Foreningen af rådgivende ingeniører. 2012. s. 14-15