Hensigtsmsææsige efterklangstider i sale til pop og rock musik

Niels Werner Adelman-Larsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Bidragets oversatte titelHensigtsmsææsige efterklangstider i sale til pop og rock musik
OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2017
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Adelman-Larsen, N. W. (2017). Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Adelman-Larsen, Niels Werner. / Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music. 2017. 103 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{2c409298275d4db896c123a2e9f74ce7,
title = "Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music",
author = "Adelman-Larsen, {Niels Werner}",
note = "Dissertation not published",
year = "2017",
language = "English",

Adelman-Larsen, NW 2017, Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music. / Adelman-Larsen, Niels Werner.

2017. 103 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music

AU - Adelman-Larsen, Niels Werner

N1 - Dissertation not published

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music

Adelman-Larsen NW. Suitable reverberation times for venues that present pop and rock music. 2017. 103 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).