Hf på VUC: et andet valg

Mette Pless, Niels-Henrik Møller Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Abstrakt

Projektets overordnede formål er at kvalificere diskussionen om hf's rolle i uddannelsessystemet med særligt henblik på at belyse søgningen til og gennemførelsen afhf set i lyset af arbejdet med at nå målsætningen om, at mindst 95% af en ungdomsårgang skal gennemføre en ungdomsuddannelse i 2015.

Konkret har forskningsprojektet 3 mål:

At afdække hf-kursisternes tidligere uddannelsesforløb og -erfaringer, før de starter på hf på VUC.At afdække, hvordan mødet med uddannelsens studiemiljø opleves af kursisterne, og ikke mindst kursisternes oplevelse af undervisningsformer, lærere mm.At afdække, hvad der har fået kursisterne til at søge hf, og hvilke forestillinger de har om hvad de skal bagefter.
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagCenter for Ungdomsforskning, DPU, Aarhus Universitet
ISBN (Trykt)978-87-7430-167-7
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Citationsformater

Pless, M., & Hansen, N-H. M. (2010). Hf på VUC: et andet valg. Center for Ungdomsforskning, DPU, Aarhus Universitet.