High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1995
NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport
NummerR95-1009
ISSN0908-1224

Kolding, T. E., & Larsen, T. (1995). High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, Nr. R95-1009
Kolding, Troels E. ; Larsen, Torben. / High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1995. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R95-1009).
@book{8e42efc0748711dbabfe000ea68e967b,
title = "High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing",
author = "Kolding, {Troels E.} and Torben Larsen",
year = "1995",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport",
number = "R95-1009",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Kolding, TE & Larsen, T 1995, High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, nr. R95-1009, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing. / Kolding, Troels E.; Larsen, Torben.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing

AU - Kolding, Troels E.

AU - Larsen, Torben

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport

BT - High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Kolding TE, Larsen T. High Order Volterra Series Analysis using Parallel Computing. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1995. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R95-1009).