High-Speed Stochastic Fatigue Testing

163 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagDept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 1988
NavnFracture and Dynamics
Nummer2
Vol/bindR8809
ISSN0902-7513

Bibliografisk note

PDF for print: 23 pp.

• Fatigue
  • Fatigue Testing
  • Stochastic Tests
  • Structural Engineering

Brincker, R., & Sørensen, J. D. (1988). High-Speed Stochastic Fatigue Testing. Aalborg: Dept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University. Fracture and Dynamics, Nr. 2, Bind. R8809
Brincker, Rune ; Sørensen, John Dalsgaard. / High-Speed Stochastic Fatigue Testing. Aalborg : Dept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University, 1988. 20 s. (Fracture and Dynamics; Nr. 2, Bind R8809).
@book{eec129a851fe42a48356cea5bfacb638,
title = "High-Speed Stochastic Fatigue Testing",
keywords = "Fatigue, Fatigue Testing, Stochastic Tests, Structural Engineering, Fatigue, Fatigue Testing, Stochastic Tests, Structural Engineering",
author = "Rune Brincker and S{\o}rensen, {John Dalsgaard}",
note = "PDF for print: 23 pp.",
year = "1988",
language = "English",
series = "Fracture and Dynamics",
publisher = "Dept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University",
number = "2",
address = "Denmark",

Brincker, R & Sørensen, JD 1988, High-Speed Stochastic Fatigue Testing. Fracture and Dynamics, nr. 2, bind R8809, Dept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University, Aalborg.

High-Speed Stochastic Fatigue Testing. / Brincker, Rune; Sørensen, John Dalsgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - High-Speed Stochastic Fatigue Testing

AU - Brincker, Rune

AU - Sørensen, John Dalsgaard

N1 - PDF for print: 23 pp.

PY - 1988

Y1 - 1988

KW - Fatigue

KW - Fatigue Testing

KW - Stochastic Tests

KW - Structural Engineering

KW - Fatigue

KW - Fatigue Testing

KW - Stochastic Tests

KW - Structural Engineering

M3 - Report

T3 - Fracture and Dynamics

BT - High-Speed Stochastic Fatigue Testing

PB - Dept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Brincker R, Sørensen JD. High-Speed Stochastic Fatigue Testing. Aalborg: Dept. of Building Technology and Structural Engineering, Aalborg University, 1988. 20 s. (Fracture and Dynamics; Nr. 2, Bind R8809).