Hovsa: High Order Volterra Series Analysis

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 1995
NavnAalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport
NummerR95-1002
ISSN0908-1224

Kolding, T. E., & Larsen, T. (1995). Hovsa: High Order Volterra Series Analysis. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, Nr. R95-1002
Kolding, Troels Emil ; Larsen, Torben. / Hovsa : High Order Volterra Series Analysis. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1995. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R95-1002).
@book{8eb364d0748711dbabfe000ea68e967b,
title = "Hovsa: High Order Volterra Series Analysis",
author = "Kolding, {Troels Emil} and Torben Larsen",
year = "1995",
language = "English",
series = "Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport",
number = "R95-1002",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Kolding, TE & Larsen, T 1995, Hovsa: High Order Volterra Series Analysis. Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport, nr. R95-1002, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Hovsa : High Order Volterra Series Analysis. / Kolding, Troels Emil; Larsen, Torben.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Hovsa

T2 - High Order Volterra Series Analysis

AU - Kolding, Troels Emil

AU - Larsen, Torben

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Book

T3 - Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport

BT - Hovsa

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Kolding TE, Larsen T. Hovsa: High Order Volterra Series Analysis. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1995. (Aalborg Universitetscenter. Institut for Elektroniske Systemer. Afdeling for Kommunikationsteknologi. Rapport; Nr. R95-1002).