How much Poison is another Man's Meat?

Note on the Logic of World System Analysis

Georg Sørensen

Publikation: Working paperForskning

76 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 1984

Sørensen, G. (1984). How much Poison is another Man's Meat? Note on the Logic of World System Analysis. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Sørensen, Georg. / How much Poison is another Man's Meat? Note on the Logic of World System Analysis. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1984.
    @techreport{3e046fe009ab11df9142000ea68e967b,
    title = "How much Poison is another Man's Meat?: Note on the Logic of World System Analysis",
    author = "Georg S{\o}rensen",
    year = "1984",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Sørensen, G 1984 'How much Poison is another Man's Meat? Note on the Logic of World System Analysis' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

How much Poison is another Man's Meat? Note on the Logic of World System Analysis. / Sørensen, Georg.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - How much Poison is another Man's Meat?

T2 - Note on the Logic of World System Analysis

AU - Sørensen, Georg

PY - 1984

Y1 - 1984

M3 - Working paper

BT - How much Poison is another Man's Meat?

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Sørensen G. How much Poison is another Man's Meat? Note on the Logic of World System Analysis. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1984.