Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
Udgave39
ISBN (Trykt)8790789792
StatusUdgivet - 2006

Larsen, C. A. (2006). How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy. (39 udg.) Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Larsen, Christian Albrekt. / How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy. 39. udg. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{9dd7eef09c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy",
author = "Larsen, {Christian Albrekt}",
year = "2006",
language = "English",
isbn = "8790789792",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
edition = "39",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Larsen, CA 2006 'How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy' 39 udg, Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy. / Larsen, Christian Albrekt.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy

AU - Larsen, Christian Albrekt

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SN - 8790789792

BT - How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Larsen CA. How welfare regimes influence judgement of deservingness and public support for welfare policy. 39 udg. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.