Marie Kirstejn Aakjær, Charlotte Wegener, Elisabeth Willumsen, Marianne Storm, Atle Ødegård, Anne Marie Lunde Husebø

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogNorsk
TitelGrensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon
RedaktørerElisabeth Willumsen, Atle Ødegård
ForlagUniversitetsforlaget
Kapitel16
StatusAccepteret/In press - 2019

Aakjær, M. K., Wegener, C., Willumsen, E., Storm, M., Ødegård, A., & Husebø, A. M. L. (Accepteret/In press). Hvad skete der med innovation, da den blev ’social’ – en brydekamp med begrebet Social Innovation. I E. Willumsen, & A. Ødegård (red.), Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon Universitetsforlaget.
Aakjær, Marie Kirstejn ; Wegener, Charlotte ; Willumsen, Elisabeth ; Storm, Marianne ; Ødegård, Atle ; Husebø, Anne Marie Lunde . / Hvad skete der med innovation, da den blev ’social’ – en brydekamp med begrebet Social Innovation. Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon. red. / Elisabeth Willumsen ; Atle Ødegård. Universitetsforlaget, 2019.
@inbook{21353f8454aa45c49327cae9dcd10de4,
title = "Hvad skete der med innovation, da den blev ’social’ – en brydekamp med begrebet Social Innovation",
author = "Aakj{\ae}r, {Marie Kirstejn} and Charlotte Wegener and Elisabeth Willumsen and Marianne Storm and Atle {\O}deg{\aa}rd and Huseb{\o}, {Anne Marie Lunde}",
year = "2019",
language = "Norsk",
editor = "Elisabeth Willumsen and Atle {\O}deg{\aa}rd",
booktitle = "Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon",
publisher = "Universitetsforlaget",

Aakjær, MK, Wegener, C, Willumsen, E, Storm, M, Ødegård, A & Husebø, AML 2019, Hvad skete der med innovation, da den blev ’social’ – en brydekamp med begrebet Social Innovation. i E Willumsen & A Ødegård (red), Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon. Universitetsforlaget.

Hvad skete der med innovation, da den blev ’social’ – en brydekamp med begrebet Social Innovation. / Aakjær, Marie Kirstejn; Wegener, Charlotte; Willumsen, Elisabeth; Storm, Marianne; Ødegård, Atle; Husebø, Anne Marie Lunde .

Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon. red. / Elisabeth Willumsen; Atle Ødegård. Universitetsforlaget, 2019.

TY - CHAP

T1 - Hvad skete der med innovation, da den blev ’social’ – en brydekamp med begrebet Social Innovation

AU - Aakjær, Marie Kirstejn

AU - Wegener, Charlotte