Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde

Evaluering af Brobygning til Uddannelse

Anne Gørlich, Noemi Katznelson, Niels-Henrik Møller Hansen, Michael Rosholm , Michael Svarer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

7 Downloads (Pure)
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagCenter for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet
Vol/bind1
Udgave1
StatusUdgivet - 2016

• uddannelse
  • udsatte unge
  • unge ledige
  • ungdom
  • unge

Gørlich, A., Katznelson, N., Hansen, N-H. M., Rosholm , M., & Svarer, M. (2016). Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde: Evaluering af Brobygning til Uddannelse. (1 udg.) København: Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.
Gørlich, Anne ; Katznelson, Noemi ; Hansen, Niels-Henrik Møller ; Rosholm , Michael ; Svarer, Michael. / Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde : Evaluering af Brobygning til Uddannelse. 1 udg. København : Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 173 s.
@book{ab7495796b2d465ca72ddc907704422d,
title = "Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde: Evaluering af Brobygning til Uddannelse",
keywords = "uddannelse, udsatte unge, unge ledige, ungdom, unge",
author = "Anne G{\o}rlich and Noemi Katznelson and Hansen, {Niels-Henrik M{\o}ller} and Michael Rosholm and Michael Svarer",
year = "2016",
volume = "1",
publisher = "Center for Ungdomsforskning, Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",
edition = "1",

Gørlich, A, Katznelson, N, Hansen, N-HM, Rosholm , M & Svarer, M 2016, Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde: Evaluering af Brobygning til Uddannelse. bind 1, 1 udg, Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, København.

Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde : Evaluering af Brobygning til Uddannelse. / Gørlich, Anne; Katznelson, Noemi; Hansen, Niels-Henrik Møller; Rosholm , Michael; Svarer, Michael.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde

T2 - Evaluering af Brobygning til Uddannelse

AU - Gørlich, Anne

AU - Katznelson, Noemi

AU - Hansen, Niels-Henrik Møller

AU - Rosholm , Michael

AU - Svarer, Michael

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - uddannelse

KW - udsatte unge

KW - unge ledige

KW - ungdom

KW - unge

UR - https://www.cefu.dk/emner/videnskabelige-publikationer/videnskabelige-publikationer/hvad-virker-ledige-unges-vej-til-uddannelse-og-arbejde-evaluering-af-brobygning-til-uddannelse.aspx

M3 - Rapport

VL - 1

BT - Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde

PB - Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - København

Gørlich A, Katznelson N, Hansen N-HM, Rosholm M, Svarer M. Hvad virker? Ledige unges vej til uddannelse og arbejde: Evaluering af Brobygning til Uddannelse. 1 udg. København: Center for Ungdomsforskning, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2016. 173 s.