Resumé

En af strategierne til at realisere et mere cirkulært samfund med en højere ressourceeffektivitet er at sikre produkter længere levetid ved at gøre det lettere at få produkter repareret, og ved at virksomheder systematisk bruger erfaringer fra service, reparationer og kundeklager til at give deres produkter længere levetid. Denne udfordring var en af problemstillingerne på det netop afholdte Miljøstrategisk Årsmøde 2017, der blev afholdt 30. november – 1. december i København, hvor cirkulær økonomi fra et borger- og forbrugerperspektiv var et af Årsmødets to hovedtemaer. På Årsmødet og i Oplæg til Miljøstrategisk Årsrapport 2017 blev muligheder og udfordringer ved det man kunne kalde ”reparationsøkonomi” præsenteret og analyseret.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato18 dec. 2017
UdgiverIngeniøren
Antal sider5
StatusUdgivet - 18 dec. 2017

Citer dette

@misc{ca660aa3edb74e708cad0fd64f22d26b,
title = "Hvem skal reparere vores produkter?",
abstract = "En af strategierne til at realisere et mere cirkul{\ae}rt samfund med en h{\o}jere ressourceeffektivitet er at sikre produkter l{\ae}ngere levetid ved at g{\o}re det lettere at f{\aa} produkter repareret, og ved at virksomheder systematisk bruger erfaringer fra service, reparationer og kundeklager til at give deres produkter l{\ae}ngere levetid. Denne udfordring var en af problemstillingerne p{\aa} det netop afholdte Milj{\o}strategisk {\AA}rsm{\o}de 2017, der blev afholdt 30. november – 1. december i K{\o}benhavn, hvor cirkul{\ae}r {\o}konomi fra et borger- og forbrugerperspektiv var et af {\AA}rsm{\o}dets to hovedtemaer. P{\aa} {\AA}rsm{\o}det og i Opl{\ae}g til Milj{\o}strategisk {\AA}rsrapport 2017 blev muligheder og udfordringer ved det man kunne kalde ”reparations{\o}konomi” pr{\ae}senteret og analyseret.",
keywords = "Circular Economy, Product repair, Civil society organisations, Product obsolescence",
author = "J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard}",
year = "2017",
month = "12",
day = "18",
language = "Dansk",
publisher = "Ingeni{\o}ren",
type = "Other",

}

Hvem skal reparere vores produkter? / Jørgensen, Michael Søgaard.

5 s. Ingeniøren. 2017, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Hvem skal reparere vores produkter?

AU - Jørgensen, Michael Søgaard

PY - 2017/12/18

Y1 - 2017/12/18

N2 - En af strategierne til at realisere et mere cirkulært samfund med en højere ressourceeffektivitet er at sikre produkter længere levetid ved at gøre det lettere at få produkter repareret, og ved at virksomheder systematisk bruger erfaringer fra service, reparationer og kundeklager til at give deres produkter længere levetid. Denne udfordring var en af problemstillingerne på det netop afholdte Miljøstrategisk Årsmøde 2017, der blev afholdt 30. november – 1. december i København, hvor cirkulær økonomi fra et borger- og forbrugerperspektiv var et af Årsmødets to hovedtemaer. På Årsmødet og i Oplæg til Miljøstrategisk Årsrapport 2017 blev muligheder og udfordringer ved det man kunne kalde ”reparationsøkonomi” præsenteret og analyseret.

AB - En af strategierne til at realisere et mere cirkulært samfund med en højere ressourceeffektivitet er at sikre produkter længere levetid ved at gøre det lettere at få produkter repareret, og ved at virksomheder systematisk bruger erfaringer fra service, reparationer og kundeklager til at give deres produkter længere levetid. Denne udfordring var en af problemstillingerne på det netop afholdte Miljøstrategisk Årsmøde 2017, der blev afholdt 30. november – 1. december i København, hvor cirkulær økonomi fra et borger- og forbrugerperspektiv var et af Årsmødets to hovedtemaer. På Årsmødet og i Oplæg til Miljøstrategisk Årsrapport 2017 blev muligheder og udfordringer ved det man kunne kalde ”reparationsøkonomi” præsenteret og analyseret.

KW - Circular Economy

KW - Product repair

KW - Civil society organisations

KW - Product obsolescence

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Ingeniøren

ER -