Susanne Dau

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelFlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt.
RedaktørerCh. Jensen, Hj. Staugaard
ForlagUCN Forlag
Publikationsdato2012
Sider127-146
ISBN (Trykt)9788771144031
StatusUdgivet - 2012

• Blended learning
  • heutagogik
  • paragogik
  • andragogik
  • vidensudvikling
  • FlexVid

Dau, S. (2012). Hvis Blended Learning er svaret, hvad er så spørgsmålet - et læringsperspektiv på FlexVid i regi af UCN. I C. Jensen, & H. Staugaard (red.), FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt. (s. 127-146). UCN Forlag.
Dau, Susanne. / Hvis Blended Learning er svaret, hvad er så spørgsmålet - et læringsperspektiv på FlexVid i regi af UCN. FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt.. red. / Ch. Jensen ; Hj. Staugaard. UCN Forlag, 2012. s. 127-146
@inbook{72cc72cc3d87436fb15b316ecc8e9b32,
title = "Hvis Blended Learning er svaret, hvad er s{\aa} sp{\o}rgsm{\aa}let - et l{\ae}ringsperspektiv p{\aa} FlexVid i regi af UCN.",
abstract = "This chapter intends to develop some questions to the base of education and learning activities in FlexVid to expand reflection basis. The article focuses on the framework and basic assumptions that may affect the training organization and thereby the didactic opportunities and challenges in the process prepared as blended learning. The importance of clarity in training organization unfolded and explained with existing knowledge in the field. The article also puts perspective on progression during training and development of students' knowledge development skills. It points to other forms of articulation of adult pedagogick using the concepts of andragogic, paragogogic and herutagogic, as these terms appear {"}in line{"} with the learning intentions behind flexible education.",
keywords = "Blended learning, heutagogik, paragogik, andragogik, vidensudvikling, FlexVid",
author = "Susanne Dau",
year = "2012",
isbn = "9788771144031",
pages = "127--146",
editor = "Ch. Jensen and Hj. Staugaard",
booktitle = "FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videreg{\aa}ende uddannelser - Skitser fra et tegnebr{\ae}t.",
publisher = "UCN Forlag",

Dau, S 2012, Hvis Blended Learning er svaret, hvad er så spørgsmålet - et læringsperspektiv på FlexVid i regi af UCN. i C Jensen & H Staugaard (red), FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt.. UCN Forlag, s. 127-146.

Hvis Blended Learning er svaret, hvad er så spørgsmålet - et læringsperspektiv på FlexVid i regi af UCN. / Dau, Susanne.

FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt.. red. / Ch. Jensen; Hj. Staugaard. UCN Forlag, 2012. s. 127-146.

TY - CHAP

T1 - Hvis Blended Learning er svaret, hvad er så spørgsmålet - et læringsperspektiv på FlexVid i regi af UCN.

AU - Dau, Susanne

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - This chapter intends to develop some questions to the base of education and learning activities in FlexVid to expand reflection basis. The article focuses on the framework and basic assumptions that may affect the training organization and thereby the didactic opportunities and challenges in the process prepared as blended learning. The importance of clarity in training organization unfolded and explained with existing knowledge in the field. The article also puts perspective on progression during training and development of students' knowledge development skills. It points to other forms of articulation of adult pedagogick using the concepts of andragogic, paragogogic and herutagogic, as these terms appear "in line" with the learning intentions behind flexible education.

AB - This chapter intends to develop some questions to the base of education and learning activities in FlexVid to expand reflection basis. The article focuses on the framework and basic assumptions that may affect the training organization and thereby the didactic opportunities and challenges in the process prepared as blended learning. The importance of clarity in training organization unfolded and explained with existing knowledge in the field. The article also puts perspective on progression during training and development of students' knowledge development skills. It points to other forms of articulation of adult pedagogick using the concepts of andragogic, paragogogic and herutagogic, as these terms appear "in line" with the learning intentions behind flexible education.

KW - Blended learning

KW - heutagogik

KW - paragogik

KW - andragogik

KW - vidensudvikling

KW - FlexVid

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788771144031

SP - 127

EP - 146

BT - FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt.

A2 - Jensen, Ch.

A2 - Staugaard, Hj.

PB - UCN Forlag

Dau S. Hvis Blended Learning er svaret, hvad er så spørgsmålet - et læringsperspektiv på FlexVid i regi af UCN. I Jensen C, Staugaard H, red., FlexVid: Flexible arbejdsforemr i videregående uddannelser - Skitser fra et tegnebræt.. UCN Forlag. 2012. s. 127-146