Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelForretningsudvikling og innovation i småskalaturisme
RedaktørerAnne-Mette Hjalager
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusAccepteret/In press - 2020

• Turisme
  • Innovation

Jensen, J. F. (Accepteret/In press). Hvordan 4 små hjul kan blive til stor innovation. En sand fortælling om innovation i turismebranchen. I A-M. Hjalager (red.), Forretningsudvikling og innovation i småskalaturisme Aalborg Universitetsforlag.
Jensen, Jens F. / Hvordan 4 små hjul kan blive til stor innovation. En sand fortælling om innovation i turismebranchen. Forretningsudvikling og innovation i småskalaturisme. red. / Anne-Mette Hjalager. Aalborg Universitetsforlag, 2020.
@inbook{519beb599fcf4f0a969c8363a2154335,
title = "Hvordan 4 sm{\aa} hjul kan blive til stor innovation.: En sand fort{\ae}lling om innovation i turismebranchen",
abstract = "Dette kapitel unders{\o}ger et konkret innovationsprojekt inden for turismeomr{\aa}de, der tager udgangspunkt i mindre turismevirksomheder. Det beskriver projektets id{\'e}, baggrund, indhold og rationale, og den diskuterer, om projektet kan betragtes som innovation, og p{\aa} hvilke m{\aa}der og niveauer det i givet fald kan betragtes som innovation. I samme bev{\ae}gelse fors{\o}ger kapitlet at rejse den mere generelle diskussion om, hvad innovation overhovedet er, hvordan innovation kan forst{\aa}s, og hvilke forskellige typer af innovation, der kan tales om. Det argumenterer ogs{\aa} for, at innovation er et relativt snarere end et absolut begreb. P{\aa} en kritisk m{\aa}de diskuteres besl{\ae}gtede begreber som ’innovationsh{\o}jde’. Diskussionerne rejses ud fra en konkret dialog, som projektet har haft med repr{\ae}sentanter for en dansk erhvervsfremmeansvarlig myndighed.",
keywords = "Turisme, Innovation",
author = "Jensen, {Jens F.}",
year = "2020",
editor = "Anne-Mette Hjalager",
booktitle = "Forretningsudvikling og innovation i sm{\aa}skalaturisme",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Jensen, JF 2020, Hvordan 4 små hjul kan blive til stor innovation. En sand fortælling om innovation i turismebranchen. i A-M Hjalager (red.), Forretningsudvikling og innovation i småskalaturisme. Aalborg Universitetsforlag.

Hvordan 4 små hjul kan blive til stor innovation. En sand fortælling om innovation i turismebranchen. / Jensen, Jens F.

TY - CHAP

T1 - Hvordan 4 små hjul kan blive til stor innovation.

T2 - En sand fortælling om innovation i turismebranchen

AU - Jensen, Jens F.

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Dette kapitel undersøger et konkret innovationsprojekt inden for turismeområde, der tager udgangspunkt i mindre turismevirksomheder. Det beskriver projektets idé, baggrund, indhold og rationale, og den diskuterer, om projektet kan betragtes som innovation, og på hvilke måder og niveauer det i givet fald kan betragtes som innovation. I samme bevægelse forsøger kapitlet at rejse den mere generelle diskussion om, hvad innovation overhovedet er, hvordan innovation kan forstås, og hvilke forskellige typer af innovation, der kan tales om. Det argumenterer også for, at innovation er et relativt snarere end et absolut begreb. På en kritisk måde diskuteres beslægtede begreber som ’innovationshøjde’. Diskussionerne rejses ud fra en konkret dialog, som projektet har haft med repræsentanter for en dansk erhvervsfremmeansvarlig myndighed.

AB - Dette kapitel undersøger et konkret innovationsprojekt inden for turismeområde, der tager udgangspunkt i mindre turismevirksomheder. Det beskriver projektets idé, baggrund, indhold og rationale, og den diskuterer, om projektet kan betragtes som innovation, og på hvilke måder og niveauer det i givet fald kan betragtes som innovation. I samme bevægelse forsøger kapitlet at rejse den mere generelle diskussion om, hvad innovation overhovedet er, hvordan innovation kan forstås, og hvilke forskellige typer af innovation, der kan tales om. Det argumenterer også for, at innovation er et relativt snarere end et absolut begreb. På en kritisk måde diskuteres beslægtede begreber som ’innovationshøjde’. Diskussionerne rejses ud fra en konkret dialog, som projektet har haft med repræsentanter for en dansk erhvervsfremmeansvarlig myndighed.

KW - Turisme

KW - Innovation

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Forretningsudvikling og innovation i småskalaturisme