Annette Bilfeldt, Iben Jensen, John Andersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSocial eksklusion, læring og forandring
RedaktørerAnnette Bilfeldt, Iben Jensen, John Andersen
Vol/bind1
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2016
Udgave1
Sider6-18
Kapitel1
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-598-6
StatusUdgivet - 2016
BegivenhedÅbningssymposium: Social Exclusion and Learning in local and global contexts - AAU, København, Danmark
Varighed: 24 sep. 201524 sep. 2015

WorkshopÅbningssymposium
LokationAAU
LandDanmark
ByKøbenhavn
Periode24/09/201524/09/2015
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Nummer7
ISSN2245-7569

Bilfeldt, A., Jensen, I., & Andersen, J. (2016). Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling påvirke social eksklusion, læring og forandring? I A. Bilfeldt, I. Jensen, & J. Andersen (red.), Social eksklusion, læring og forandring (1 udg., Bind 1, s. 6-18). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Nr. 7
Bilfeldt, Annette ; Jensen, Iben ; Andersen, John. / Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling påvirke social eksklusion, læring og forandring?. Social eksklusion, læring og forandring. red. / Annette Bilfeldt ; Iben Jensen ; John Andersen. Bind 1 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2016. s. 6-18 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser; Nr. 7).
@inbook{fc88b61831584c0399df67ccea53d4f4,
title = "Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling p{\aa}virke social eksklusion, l{\ae}ring og forandring?",
author = "Annette Bilfeldt and Iben Jensen and John Andersen",
year = "2016",
volume = "1",
series = "Serie om l{\ae}rings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
number = "7",
pages = "6--18",
editor = "Bilfeldt, {Annette } and Jensen, {Iben } and John Andersen",
booktitle = "Social eksklusion, l{\ae}ring og forandring",
edition = "1",

Bilfeldt, A, Jensen, I & Andersen, J 2016, Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling påvirke social eksklusion, læring og forandring? i A Bilfeldt, I Jensen & J Andersen (red), Social eksklusion, læring og forandring. 1 udg, bind 1, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, nr. 7, s. 6-18, Åbningssymposium, København, Danmark, 24/09/2015.

Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling påvirke social eksklusion, læring og forandring? / Bilfeldt, Annette; Jensen, Iben; Andersen, John.

Social eksklusion, læring og forandring. red. / Annette Bilfeldt; Iben Jensen; John Andersen. Bind 1 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2016. s. 6-18 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser; Nr. 7).

TY - CHAP

T1 - Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling påvirke social eksklusion, læring og forandring?

AU - Bilfeldt, Annette

AU - Jensen, Iben

AU - Andersen, John

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Bidrag til bog/antologi

VL - 1

T3 - Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser

SP - 6

EP - 18

BT - Social eksklusion, læring og forandring

A2 - Bilfeldt, Annette

A2 - Jensen, Iben

A2 - Andersen, John

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Bilfeldt A, Jensen I, Andersen J. Hvordan kan aktionsforskning, dialog og begrebsudvikling påvirke social eksklusion, læring og forandring? I Bilfeldt A, Jensen I, Andersen J, red., Social eksklusion, læring og forandring. 1 udg. Bind 1. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2016. s. 6-18. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser; Nr. 7).